Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint, ha szeret engem és csókolózik, vagy lefekszik egy másik lánnyal, ami érzelemmentes, csak "tapasztalatszerzés" az nem számít megcsalásnak. Csak én gondolom azt, hogy igen?
20 Igen, okosan tedd. Ne lássa rajtad mit érzel. Persze bólints a dologra(utsó pillanatba is vissza lehet lépni-lehetőséget azért hagyd meg.
Ha végig játsza a játékát, és le is fekszik a nővel-utána könyörtelenül küld el.
Ha gondolod, én szívesen nyújtok közben továbbképzést neked, csak úgy tapasztalatszerzés céljából. Majd te is megoszthatod vele a frissen szerzett tudásodat, biztos ez is mindkettőtök előnyére fog válni.
Szerintem ez a verzió neki sem tetszene... :-D
De ha AZ nem megcsalás, akkor EZ SEM.
Mindenképp meg fogja dugni. Pontosan tudja, hogy megcsalás. Nem, nem érdekli.
Nem, nem is szeret.
Nem, csak bemeséled magadnak ezt a becsületességi kérdést, simán hazudni fog róla, mivel tudja, hogy nem tűrnéd.
Dobd ki. MOST! Egyáltalán nem szeret, egyáltalán nem tisztel, és amint lehetősége adódik rá, meg fog csalni. Komolyan mondom, tudatosítsd magadban, hogy MEG FOG CSALNI.
Ha meg akarod őrizni a méltóságod, akkor már most kihajítod a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!