Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom szerint, ha szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint, ha szeret engem és csókolózik, vagy lefekszik egy másik lánnyal, ami érzelemmentes, csak "tapasztalatszerzés" az nem számít megcsalásnak. Csak én gondolom azt, hogy igen?

Figyelt kérdés

2013. aug. 24. 12:15
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben dobnám az ilyen pasit, ugyanis ha valaki szereti a barátnöjét picit is, nem csalja meg.
2013. aug. 24. 12:43
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

20 Igen, okosan tedd. Ne lássa rajtad mit érzel. Persze bólints a dologra(utsó pillanatba is vissza lehet lépni-lehetőséget azért hagyd meg.

Ha végig játsza a játékát, és le is fekszik a nővel-utána könyörtelenül küld el.

2013. aug. 24. 12:44
 23/48 anonim ***** válasza:
33%
*-lehetőséget azért hagyd meg.Hátha győz a jobbik énje és a szíve irántad..
2013. aug. 24. 12:46
 24/48 Shai-Hulud ***** válasza:

Ha gondolod, én szívesen nyújtok közben továbbképzést neked, csak úgy tapasztalatszerzés céljából. Majd te is megoszthatod vele a frissen szerzett tudásodat, biztos ez is mindkettőtök előnyére fog válni.

Szerintem ez a verzió neki sem tetszene... :-D

De ha AZ nem megcsalás, akkor EZ SEM.

2013. aug. 24. 12:47
 25/48 ASOT ***** válasza:
100%
Elég nagy hülye aki ezt beveszi :)
2013. aug. 24. 12:54
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem lenne megcsalás, ha szerinted se lenne az. Így azonban tiszteletben kéne tartania az érzéseidet, kéréseidet. Ebből egyébként szerintem az is következik, hogy nem igazán vagytok egymáshoz valóak... :(
2013. aug. 24. 12:54
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp meg fogja dugni. Pontosan tudja, hogy megcsalás. Nem, nem érdekli.

Nem, nem is szeret.

Nem, csak bemeséled magadnak ezt a becsületességi kérdést, simán hazudni fog róla, mivel tudja, hogy nem tűrnéd.

Dobd ki. MOST! Egyáltalán nem szeret, egyáltalán nem tisztel, és amint lehetősége adódik rá, meg fog csalni. Komolyan mondom, tudatosítsd magadban, hogy MEG FOG CSALNI.

Ha meg akarod őrizni a méltóságod, akkor már most kihajítod a fenébe.

2013. aug. 24. 12:58
 28/48 anonim ***** válasza:
En is az voltam (vagyok is), de ezt az egyetemi barataim se tudjak, egyszeruen mert nincs hozza kozuk. Arrol nem beszelve, hogy ha elmondanam, nem beszelnenek velem ilyen temarol olyan fesztelenul, mondvan ugyse ertem. Ez mindenki maganugye, biztos nem mondanam el vadidegeneknek.
2013. aug. 24. 13:09
 29/48 A kérdező kommentje:
szerintem nem teszek semmit, hanem várok a találkáig. akár "megengedem" neki, akár nem, ha meg akarja tenni, úgyis megteszi, ez csak tőle függ. Nem tehetek ellene semmit. Ha viszont tényleg megcsal, akkor szakítok. Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 24. 13:20
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ellenőrzöd? 2 perc alatt is megcsalhat. Ki kell dobni nincs más biztos megoldás!
2013. aug. 24. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!