Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a barátnőm külön programokra jár a haveraival?
Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk (évek) de mostanában elkezdett külön eljárkálni. Eddig soha nem akart csak velem.
Ez azt jelenti hogy már nem akar velem lenni vagy már van is valakije?
Ha rákérdezek bármire elkezdi, hogy neki hagyjak magánéletet meg csinálhasson azt amit akar. Úgyhogy már nem kérdezek semmit. Hazajött ma is, bejelentette hogy este mennek bulizni. A vicc az hogy egy barátom sincs már mert elirtotta őket a balhéjaival. Mindig eltiltott hogy ne menjek velül sörözni meg meccset nézni. Volt hogy odajött és balhézott, meg folyamatosan keverte a sz/rt hogy összevesszünk.
Szerintetek?
2013. aug. 15. 19:56
21/27 anonim válasza:
Ne haragudj mar tenyleg ossze vissza irok, en vagyok L28,nem lattam, hogy lett azota egy L22 is. Bocsi
22/27 A kérdező kommentje:
L28: Köszi :) Hát vigaszt nem ad, de jólesik :)
Amúgy nem értettem miért írtad, de most már leesett hogy nem láttad az előző kommentelőt :)
2013. aug. 15. 20:53
23/27 A kérdező kommentje:
Az éjszakai bulis hívásra valaki?
2013. aug. 15. 20:53
25/27 A kérdező kommentje:
Hát tuti, de nem értem miért őrülnek meg egyes nők amikor a "jóban" vannak, körül vannak rajongva satöbbi. Semmi nem elég?
2013. aug. 15. 21:17
26/27 anonim válasza:
Nálunk az volt,hogy fiatalok voltunk,és még nem élt.
27/27 Pendulum92 válasza:
Ez nem csak egyes nőkre igaz, inkább egyes emberekre. Valakinek ilyen a természete. Ez vagy megváltozik, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!