Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom nem igazán hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem igazán hajlandó közös programokra. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most pl. júliusban nem leszek itthon, szinte végig nyaralni leszek, szóval júniusban tudunk még találkozni meg ezt-azt csinálni. Itthon is vagyunk már másfél hónapja, mert érettségizünk. Jövő hétre van még a szóbeli. Ma barátokkal felmerült, hogy holnapután menjünk strandra. Barátom azonnal rávágta, hogy nem..

Aztán.. Hívtuk szüleimmel, hogy jöjjön velünk nyaralni (ingyen), de nem akart..

Kajálni soha nem ülünk be sehova, mert nem igazán van pénze, azt meg nem engedi, hogy én hívjam meg.

Évi kétszeri mozizásból, néhány fagyiból, sétálásból, filmezésből meg szexből áll a programok listája amiket csinálunk. Ezeket mindet imádom, de néha jó lenne csinálni valami mást... Miért ennyirerugalmatlan? Mit tudnék csinálni? Nagyon szeretem, de nekem kéne pár közös program.

2013. jún. 17. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
De gáz, ha lenne barátnőm és hívna ide-oda, én simán mennék :D.
2013. jún. 17. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt erőltetni nem lehet. Beszéljétek meg, és ha szeret, biztosan változtatni fog.
2013. jún. 17. 15:28
 3/7 KnightBalazs ***** válasza:
Szerintem ülj le vele és mond el a problémáid és beszéljétek meg a gondokat .
2013. jún. 17. 15:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele erről, de azt mondja ő ilyen fajta... Meg hogy miért nem megyek barátnőimmel. Tudom hogy szeret csak így kicsit rossz..
2013. jún. 17. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen pasim volt anno a gimiben.. azt hittem h javulni fog.. de nem.. úgyh én is nélküle mentem nyaralni(mondjuk mi akkor már nem álltunk olyan jól 1mással, h elhivjam), de aztán elkezdődött az egyetem, és szakitottunk, azóta nem idegeskedek ilyesmik miatt, mert a mostanival mindenfelé lehet menni:D ja, az exem a ballagásomra se jött el, mondván, h "majd ha lesz vmi fontosabb, akkor kér szabadnapot"....
2013. jún. 17. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
had kérdezzem meg, mert érdelek:) A barátod ezek szerint ugye otthon ülős típus. Akkor hogyan jöttetek össze? Hogy találtatok egymásra? Mert már nem először olvasom azt, hogy a srácnak nincs kedve menni sehova mert otthon ülős típus, de bezzeg barátnője van. Nekem, meg nincs, pedig én aztán naponta megyek minden hova, itt-ott program stb, olyan hihetetlen ez :).
2013. jún. 17. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Osztálytársak voltunk :)
2013. jún. 17. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!