Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a barátnőm külön programokra jár a haveraival?
Régóta együtt vagyunk (évek) de mostanában elkezdett külön eljárkálni. Eddig soha nem akart csak velem.
Ez azt jelenti hogy már nem akar velem lenni vagy már van is valakije?
Ha rákérdezek bármire elkezdi, hogy neki hagyjak magánéletet meg csinálhasson azt amit akar. Úgyhogy már nem kérdezek semmit. Hazajött ma is, bejelentette hogy este mennek bulizni. A vicc az hogy egy barátom sincs már mert elirtotta őket a balhéjaival. Mindig eltiltott hogy ne menjek velül sörözni meg meccset nézni. Volt hogy odajött és balhézott, meg folyamatosan keverte a sz/rt hogy összevesszünk.
Szerintetek?
Nem biztos, hogy van más csak lehet rájött, hogy neki is szüksége van arra, hogy külön programjai legyenek ami gondolom eddig nem nagyon volt, és most jött rá, hogy neki ez hiányzik.
Hát pl. szerezz te is barátokat, vedd fel a kapcsolatot a régiekkel és járj el szórakozni.
Úúú én láttam egy ilyen kapcsolatot, később kiderült hogy a csaj (aki te esetedben a párod) kapcsolatban van.
Ő szintén eltiltotta a pasiját minden haverjátol meg kellett szakítania a kapcsolatait a haverjaival, kisajátította magának.
Majd a csajnak az anyja közölte velem hogy neki barátja van, mert ráadásul a szüleinke is bemutatott.
Sajnáltam a srácot és kiderült mekkora kis rib...anc. Aztán otthagytam.
de persze lehet h nálatok más a probléma!!!
idáig minden rendben is lenne: "Ha rákérdezek bármire elkezdi, hogy neki hagyjak magánéletet meg csinálhasson azt amit akar." mert hagyni kell élni a másikat! Magánszféra is kell a másiknak.
De ahogy folytattad a dolgot na az betett.
Felvettem a kapcsolatot a régi haverokkal, meg vannak újak is. De nem enged velük, ordít, csapkod merthogy én biztos megcsalom (nincs semmi oka ilyet feltételezni). Csak ő mehet bárhova.
Múlt pénteken elmentem ennek ellenére és hétfőig szóba sem állt velem, meg elment aludni a tesójához.
3-mas vagyok. megint.
Ehogy írtam az eleje rendben is lenne, de mivel a folytatásban azt írtad amit na az borzalmas. Dobd ki a pi...csába! Ez egy szemét szu---ka.
Második: Nem olyan könnyű a helyzet, 3 évre le van kötve a lakás ahol lakunk, sok százezret bukok mondjuk. Meg amúgy én szeretem.
Hármas: Remélem nem így van ahogy nálad volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!