Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gáz ha a barátnőm külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a barátnőm külön programokra jár a haveraival?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyunk (évek) de mostanában elkezdett külön eljárkálni. Eddig soha nem akart csak velem.

Ez azt jelenti hogy már nem akar velem lenni vagy már van is valakije?

Ha rákérdezek bármire elkezdi, hogy neki hagyjak magánéletet meg csinálhasson azt amit akar. Úgyhogy már nem kérdezek semmit. Hazajött ma is, bejelentette hogy este mennek bulizni. A vicc az hogy egy barátom sincs már mert elirtotta őket a balhéjaival. Mindig eltiltott hogy ne menjek velül sörözni meg meccset nézni. Volt hogy odajött és balhézott, meg folyamatosan keverte a sz/rt hogy összevesszünk.

Szerintetek?

2013. aug. 15. 19:56
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Pendulum92, Hármas: Volt hogy hívott, de direkt olyankor amikor jól tudta hogy nem tudok menni (pl. meg volt beszélve hogy elkísérem a kamionos tesómat egy zűrős fuvarra éjszaka)

Hát elgondolkodom a dolgom most erősen. De először is kicsapom most én a balhét hogy mi ez. Ezt már nem nézem így tovább, igazatok van teljesen

2013. aug. 15. 20:08
 12/27 Didiiayer ***** válasza:
Akkor ezt beszéld meg vele, mert ha ő megteheti, hogy külön programokat szervez és el is megy, akkor ugyanúgy te is megteheted ezt, bízzon meg benned és ne legyen féltékeny.
2013. aug. 15. 20:09
 13/27 anonim ***** válasza:

Erdekes amit irsz! en is nagyon szoros kapcsolatban vagyok a parommal, mindent egyutt csinalunk, mindenhova egyutt megyunk. bevallom neha en is erzek olyasmit, hogy lehet szuksegem lenne tobb maganszverera, de ilyet soha nem tudnek megtenni, hogy nem szolok, cask annyit hogy elmegyek, majd jovok. Utana meg azon balhezni, hogy a masik fel is elmegy a barataival.. ne haragudj, de valami nagyon nincs rendben, foleg hogy megsem kerdezi, hogy mennel-e vele. Ne hagyd magad. Igen is menj el, nem vagy a tulajdona, ha o megteheti, tedd te is azt. ha szereted, akkor is ezt kell tenned, ha meg szeret akkor eszreveszi magat, ha nem akkor meg azert tedd, hogy ne maradj teljesen egyedul.

L28

2013. aug. 15. 20:14
 14/27 Pendulum92 ***** válasza:
Hát az egyáltalán nem okés, hogy ő mehet bárhova, te meg nem, mert balhézik. Ez megér egy misét.
2013. aug. 15. 20:16
 15/27 anonim ***** válasza:
Én tapasztaltam ilyet sajnos,és itt a másik félnek volt valakije.Azért nem hívott el, ugyanígy kezdődött az egész.Annyi különbséggel,hogy én is mentem a haverokkal,sőt ő küldött,hogy menjek.
2013. aug. 15. 20:17
 16/27 A kérdező kommentje:

L28: de ennek ígyse úgyse lesz jó vége. Ha én is konokul megyek egyedül meg ő is, akkor szépen elmegyünk egymás mellett. Vége lesz ha ő nem mond valami indokot, nem derül ki valami.

Didiiayer: ő féltékeny mindig nagyon. Még az edzőteremben is kérdőre vont egy csajt, amikor megtudta hogy én segítettem neki kicserélni egy rudat. Pedig két szót váltottunk, amúgy azóta sem beszéltünk.

# 15/15: sanszos a dolog ... :(

2013. aug. 15. 20:30
 17/27 anonim ***** válasza:

Igen, tenyleg fenn all a veszelye, hogy elmentek egymas mellett, de ennek se igy sem ugy nem lesz jo vege. Ha tenyleg szereted ulj le vele, beszeljetek meg, de en is attol tartok, hogy masik pasi van a dologban.

Emlitetted a lakas ugyet, nem lehet, hogy o is tudja, hogy nem eri meg kiszallnod a kapcsolatbol, ezert is mer igy viselkedni, mert ugy van vele hogy ugysem hagynad el? Mutasd meg neki, hogy nem cask o dirigal, hidd el no vagyok, nem szeretik a nok a gyenge pasikat, kell erezniuk, hogy valaki iranyit. Es nem megam ellen beszelek.

L28

2013. aug. 15. 20:37
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem az a gáz, hogy eljár valaki külön a barátaival, ez tök normális igény, és szerintem inkább pozitív hatással van egy kapcsolatra... na de ez a hirtelen váltás, ezek az érzelmi kitörések, meg hogy ilyen kettős mércét alkalmaz (te nem mehetsz, ő igen)...hát, egyértelmű jele annak, hogy semmibe néz téged.

Én nem állítom, hogy megcsal, vagy ilyesmi, bár persze benne van a pakliban, vagy csak szimplán elege van a kapcsolatotokból, csak még nem meri megmondani... de addig is külön van inkább, amikor csak lehet.

De ezek csak feltételezések, de ami biztos, nem tisztel téged, és ez elengedhetetlen lenne, így nincs értelme a kapcsolatnak és ezt te is tudod.

Ilyen uralmat amúgy se szabad senkitől se elviselni!

22L

2013. aug. 15. 20:38
 19/27 A kérdező kommentje:

L28: Próbálok vele majd beszélni, de keményebben, hogy ne tudjon leszerelni meg terelni. Azért vagyok vele ilyen amúgy, mert az előző pasija volt hogy megverte, bezárta és rendőrségi ügy is volt. Utána jött össze velem egy év múlva. Én meg nem vagyok ilyen alfahím tipus. Amúgy igazad van, nem szeretik a nők ha valaki ilyen tutyimutyi.

Tudja hogy nem hagynám el mert szeretem. Amúgy a lakás is számít (nekem fontos itt laknom, nagyon jó munkahelyem van meg nehéz volt kifogni is)

22L: Igazad van, lenéz-semmibe vesz. Nem jó ez így, ki kell derítenem mi ez az egész.

Ahhoz mit szóltok hogy a legutóbbi éjszakai bulizáskor (hétközben) felhívott éjfélkor, hogy majd jön haza. De ennyi, semmi több ???

2013. aug. 15. 20:46
 20/27 anonim ***** válasza:

Bocsi, az elobbi is en voltam L28 sajnos mar nem L22 :)

Szurkolok neked, hogy minden rendben menjen, nagyon rendes pasinak tunsz!! :)Gondolomn az sovany vigasz, hogy egyaltalan nem erdemel meg!

2013. aug. 15. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!