Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a pasimat az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a pasimat az egyik haverjával, szakitani fogok vele, de nem akarom, hogy kiderüljön, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A pasimmal fél éve vagyok együtt kb, jól megvoltunk, a szex viszont nem működött, tegnap a buliban az egyik haverja nagyon rám indult én meg nem tudtam ellenállni neki és lefeküdtem vele. Szakítani fogok a pasimmal, de nem akarom megbántani hogy ez kiderüljön, vagy szerintetek rosszabb ha véletlenül tudja meg? Mit csináljak?

2013. ápr. 28. 19:28
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Ha szeretek valakit,akkor részegen is tudok nemet mondani hiába van ilyen-olyan probléma. Ha nem működne a szex akkor keresném a megoldást. Megkérném,hogy változtasson ezen,vagy azon. Ha ez se akkor új pózok,szituációk amik jobban felizgatnak és persze neki is belefér. Ha csak a szex nem működik akkor valami más se,például nincs érzelmi kapcsolat a párkapcsolatban,mert hát azért lássuk be,akik együtt vannak nem csak azért szexelnek mert fizikailag jól esik...
2015. okt. 7. 16:48
 22/22 anonim válasza:

Mondd el neki, neked lesz rosszabb ha pletykaból tudja meg. Nagy eséllyel már amit meg fog tudni ki is lesz szinezve...

Jobban jársz ha tőled tudja meg

2016. aug. 31. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!