Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a pasimat az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a pasimat az egyik haverjával, szakitani fogok vele, de nem akarom, hogy kiderüljön, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A pasimmal fél éve vagyok együtt kb, jól megvoltunk, a szex viszont nem működött, tegnap a buliban az egyik haverja nagyon rám indult én meg nem tudtam ellenállni neki és lefeküdtem vele. Szakítani fogok a pasimmal, de nem akarom megbántani hogy ez kiderüljön, vagy szerintetek rosszabb ha véletlenül tudja meg? Mit csináljak?

2013. ápr. 28. 19:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

most mi oldjuk meg a problémádat? előbb szakítottál volna, utána kavarni. ez a sorrend. ha nem tetszik, menj máshova.

és a srác is gerinctelen volt hogy ezt tette. undorító egy kapcsolatba belelépni. nem is ember az ilyen. jól fejbe kellett volna vágnod, ahelyett, hogy ott tetted neki magad.

2013. ápr. 28. 20:07
 12/22 anonim ***** válasza:
ha érzékenyebb fajta lehet kapsz már mokeszt xDD
2013. ápr. 28. 20:08
 13/22 anonim ***** válasza:
60%

Hát, ez egy szar ügy. Nem értek egyet a kommentelőkkel, hogy csak téged okolnak a történtekért, mintha a hamarosan ex-barátod haverja vétlen lenne. Sőt, szerintem elsősorban ő a fő gerinctelen, elvégre nem te nyomultál rá - nem mintha védeni akarnálak, mert ennél súlyosabb dolgot el nem tudok képzeni egy kapcsolatban.

Szerintem mindenképp mondd el neki, hogy mi történt, bár talán a "szar volt a szex"-re ne térj ki, alighanem így is össze lesz törve. Mindenesetre tudnia kell, hogy akit barátjának tekint, az abszolút nem érdemes a bizalmára.

Aztán a jövőre nézve, legközelebb ha nem jön be a srác ágyban nyújtott teljesítménye, dobbants azonnal, mert szemlátomást nem tudsz az ösztöneidnek ellenállni. Ez csak akkor lesz szívás, ha egyébként szeretni fogod az embert - ami most kétség kívül nem áll fenn, mert nem is gondolkozol azon, hogy együtt maradjatok.

2013. ápr. 28. 20:10
 14/22 A kérdező kommentje:
nem tudtam gondolkodni, picit sokat ittam, bejött a pasi és csak azt kivántam hogy jól megizéljen
2013. ápr. 28. 20:12
 15/22 A kérdező kommentje:
köszi, tanulni fogok a dologból, a barátommal próbáltam hogy jobb legyen a szex, de sajna nem működött, a haverjával rögtön elsőre igen, ezt sem tudom mért
2013. ápr. 28. 20:15
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ásd el magad szégyenedben... :) De jó mélyre nehogy kitudj jönni!!! Ja,meg a barátod " barátját " is ásd el magaddal,hogy barátnak nevezte magát :)
2013. ápr. 28. 20:17
 17/22 kolosszus22 ***** válasza:
Mi a gond a barátoddal az ágyban? Béna?
2013. ápr. 28. 22:47
 18/22 A kérdező kommentje:
nem tudok elélvezni :OO nem működik a szex sajnos... nem tudom mért van de nem bennem lehet a baj, mert a hétvégén amikor a barátjával voltam, többször is elélveztem
2013. ápr. 29. 21:08
 19/22 kolosszus22 ***** válasza:
91%
Márpedig ha egyébként jól csinál mindent, de te nem tudsz elélvezni vele akkor benned van a baj. Legalábbis olyan szempontból, hogy ebből arra lehet következtetni, hogy nem szereted, illetve nem kívánod igazán.
2013. ápr. 29. 21:15
 20/22 anonim válasza:

Először is fogadd el gratulációmat.

Másodszor ha szereted a barátodat mi a fenéért csalod meg egy másikkal?

Harmadszor pedig ha nem akarsz nagyon nagy balhét te magad mond el neki mert sokkal rosszabb ha mástól hallja vissza.

2015. júl. 3. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!