Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasimat az egyik haverjával, szakitani fogok vele, de nem akarom, hogy kiderüljön, mit csináljak?
most mi oldjuk meg a problémádat? előbb szakítottál volna, utána kavarni. ez a sorrend. ha nem tetszik, menj máshova.
és a srác is gerinctelen volt hogy ezt tette. undorító egy kapcsolatba belelépni. nem is ember az ilyen. jól fejbe kellett volna vágnod, ahelyett, hogy ott tetted neki magad.
Hát, ez egy szar ügy. Nem értek egyet a kommentelőkkel, hogy csak téged okolnak a történtekért, mintha a hamarosan ex-barátod haverja vétlen lenne. Sőt, szerintem elsősorban ő a fő gerinctelen, elvégre nem te nyomultál rá - nem mintha védeni akarnálak, mert ennél súlyosabb dolgot el nem tudok képzeni egy kapcsolatban.
Szerintem mindenképp mondd el neki, hogy mi történt, bár talán a "szar volt a szex"-re ne térj ki, alighanem így is össze lesz törve. Mindenesetre tudnia kell, hogy akit barátjának tekint, az abszolút nem érdemes a bizalmára.
Aztán a jövőre nézve, legközelebb ha nem jön be a srác ágyban nyújtott teljesítménye, dobbants azonnal, mert szemlátomást nem tudsz az ösztöneidnek ellenállni. Ez csak akkor lesz szívás, ha egyébként szeretni fogod az embert - ami most kétség kívül nem áll fenn, mert nem is gondolkozol azon, hogy együtt maradjatok.
Először is fogadd el gratulációmat.
Másodszor ha szereted a barátodat mi a fenéért csalod meg egy másikkal?
Harmadszor pedig ha nem akarsz nagyon nagy balhét te magad mond el neki mert sokkal rosszabb ha mástól hallja vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!