Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kiderült, hogy megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy megcsalt a pasim, hogy bosszuljam meg?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, a pasimmal kb fél éve vagyunk együtt és most kiderült hogy megcsalt... egy csajról tudok, lehet hogy több is volt. Szakítottam vele, de bosszút is akarok állni, mit javasoltok?

2013. márc. 31. 18:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
28-Te ez miatt a pasi miatt sírsz(ez alól az irásom alól csak az a kivétel, ha baromi aljas voltál vele, és azért mondta azt amit neked, mert akkor megérdemelted)?
2013. márc. 31. 20:20
 32/37 anonim ***** válasza:
Miért kellene megbosszulni?Attól nem fog változni úgyse semmi!
2013. márc. 31. 21:40
 33/37 anonim ***** válasza:
Ez tényleg gyerekes. Ha megteszed, hogy lefekszel azzal, akit Ő utál, csak lesüllyedsz az ő szintjére. Ne foglalkozz vele, legyen legalább Neked magasabb az intelligenciád:)
2013. ápr. 1. 12:52
 34/37 anonim válasza:
a lehető legjobb tényleg az, ha elfelejted és boldog leszel, de ha ennyire bosszút akarsz állni, ne azzal feküdj le akit utál, hanem a legjobb barátjával :)
2013. ápr. 3. 09:01
 35/37 anonim válasza:
Te nem az Erzsike vagy a Balázs-show-ból?
2013. ápr. 3. 11:23
 36/37 anonim ***** válasza:
Igen erdekes vagy....Szerinted erdekelni fogja h te mit csinalsz?xDO nem fog pofara esni,de te meg mar estel,es azzal h megkur valaki es ezt az orra ala dorgolod,csak magadat jaratod le.Besultel,nem voltal neki eleg,ezen nem kell habrogni.Oka volt hogy megcsalt;)
2013. ápr. 6. 10:59
 37/37 anonim válasza:

Buta vagy de nagyon nagyon buta, annyit érsz amennyit gondolsz magadról nem rosszindulatú megitèlèsem! Egy eszköz vagy tudod miért?!

" le fekszem azzal a csapat társával akit utál" értem a bosszút tudom milyen.. De ha magadat ennyibe nézed hogy bárkivel le tudsz feküdni úgy hogy nem érdekel hogy van e érzelem vagy nincs és a testedet és a lelki világodat ennyibe nézed, akkor a barátod miért nézett volna téged többnek?! Ez vagy te egy eszköz akit a szexuális kielègülèsnèl többre nem lehet venni akkor miért vagy felháborodva de most komolyan?! De ha mégis így van akkor család meg azzal a fiúval akit szeret nem pedig utál mert akkor egyszerre két dologgal is vissza vágsz és nagyon fog fájni neki, de különben meg ha te ezt meg teszed akkor tudatosuljon benned hogy az a lány akivel mèg csalt sem ért nálad többet hanem veled azonos csoportú lány volt akit nem érdekel semmi csak a bosszú és a szex... A hejjedben lelkileg hajtottam volna rá szavakkal ki mondott érzéssekkel tiszta őszinte beszéddel el mondtam volna hogy ez nekem mennyire fáj és ki sírtam volna magam közbe... Stb stb... 23 F.. Sok sikert remélem jó kislány leszel.

2021. nov. 25. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!