Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan nyerjem el barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerjem el barátnőm szüleinek a bizalmát? Kiderült hogy már lefekdütünk, és ezt nem képesek feldolgozni.

Figyelt kérdés
Hit gyülekezetébe járnak, vitatkozáskor a bibliából idéznek, szóval nagyon durva. Nem engedték hogy ő itt aludjon nálam vagy én nála, mert nehogy "könnyű préda legyen".

2013. márc. 26. 18:48
1 2
 1/14 panini ***** válasza:
mennyi idősek vagytok?
2013. márc. 26. 18:49
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ilyeneket ne akarj meggyőzni. Nem is fogod tudni. Majd ha 18 éves lesz a lány, azt csinál, amit akar....
 3/14 first blood ***** válasza:
iratkozz be papneveldébe, az biztos jó pont lesz :D
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
sajnállak, de nagyon ...főleg a csajt
2013. márc. 26. 18:50
 5/14 anonim ***** válasza:

2! ez itt nem így van

ez teljesen más, mint ha templomba járnának

kedves kérdező v belépsz v vége, sajnálom más nem fog menni

kérlek gondolkodj el, szerintem hagyjad, bár ez csak tanács N

2013. márc. 26. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Milyen okból nem vagy szimpatikus nekik?
2013. márc. 26. 19:04
 7/14 anonim ***** válasza:
az ördöggel cimborálsz
2013. márc. 26. 19:07
 8/14 panini ***** válasza:
100%
#7.. megrakta a lányukat, jó hogy nem csipázzák :( :D :D :D
2013. márc. 26. 20:40
 9/14 anonim válasza:
Szerintem, ha nem nagyon érdeklődsz a gyülekezet iránt, az eleve egy nagyon rossz pont mert nem akarnak ezzel eltávolodni a lányuktól, nem akarják hogy a világban nőjenek fél majd az unokáik, és szerintem tőled is mint egy ismeretlen szándékú sráctól aki talán csak a "prédát" látja benne, tőled is félnek, mert ha gyülekezetes lennél, minden vasárnap találkozhatnátok, kezetfonál az apjával, merbeszélnétek mi van veletek, és azonos lenne az értékrendetek így tudnák, hogy jó kezekben van a lányuk és nem csak egy világi srác vagy aki elveszed tőlük a lányukat és esetleg otthagyjaa a gyülekezetet amitől biztosan nagyon félnek
2013. márc. 27. 08:18
 10/14 anonim válasza:

Folytatás:

De biztosan nem akarják hogy egy világi fiú legyen az unokáik apja mert a családban az apa mutatja az értékrendet, a példát, és ő a család feje, az nem normális család ahol a két szülő mást képvisel és a gyerek azt sem tudja mit csináljon. Mert a szülők úgy néznek rád mint unokáik apjára (ha szimpatikus vagy) ha meg nem akkor csak egy emberre aki lehet hogy tönlre fogja tenni az életüket.

Ha be akarsz vágódni csináld azt mint minden más embernél is. Ismerd meg az apa hobbiait hogy legyen miről beszélgetni vele (ha igazi hites család akkor azért az apa kapja a tiszteletet mint már leírtam), legyél nagyon kedves és segítőkész aj anyjával de szerintem a legfontosabb akkor is az hogy legalább adj egy esélyt a gyülekezetnek mert addíg nem fognak teljesen megbízni benned szerintem amíg nem gyülekezetes vagy.

2013. márc. 27. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!