Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerjem el barátnőm szüleinek a bizalmát? Kiderült hogy már lefekdütünk, és ezt nem képesek feldolgozni.
2! ez itt nem így van
ez teljesen más, mint ha templomba járnának
kedves kérdező v belépsz v vége, sajnálom más nem fog menni
kérlek gondolkodj el, szerintem hagyjad, bár ez csak tanács N
Folytatás:
De biztosan nem akarják hogy egy világi fiú legyen az unokáik apja mert a családban az apa mutatja az értékrendet, a példát, és ő a család feje, az nem normális család ahol a két szülő mást képvisel és a gyerek azt sem tudja mit csináljon. Mert a szülők úgy néznek rád mint unokáik apjára (ha szimpatikus vagy) ha meg nem akkor csak egy emberre aki lehet hogy tönlre fogja tenni az életüket.
Ha be akarsz vágódni csináld azt mint minden más embernél is. Ismerd meg az apa hobbiait hogy legyen miről beszélgetni vele (ha igazi hites család akkor azért az apa kapja a tiszteletet mint már leírtam), legyél nagyon kedves és segítőkész aj anyjával de szerintem a legfontosabb akkor is az hogy legalább adj egy esélyt a gyülekezetnek mert addíg nem fognak teljesen megbízni benned szerintem amíg nem gyülekezetes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!