Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy megcsalt a pasim, hogy bosszuljam meg?
Figy, mesélek valamit, ha elhiszed jó, ha nem, nem.
Fiú vagyok, egyszer egy lány nagyon csúnyán elbánt velem. Akkor persze nagyon dühös voltam rá, reméltem, hogy 1x sokszorosan visszakapja, amit tett.
Visszakapta, és rajtam keresztül. Abba a helyzetbe kerültem, hogy sokszorosan megbosszulhattam volna, sokszorosan rátehettem volna arra a szívásra, amit saját maga miatt hozott össze. De nem tettem, és tudod miért?
1.) Már nem érdekelt.
2.) Láttam szenvedni, és nekem nem lett tőle jobb. Semmivel sem. Hidd el, azt mondják, édes a bosszú, pedig nem az. Neked semmivel sem lesz jobb.
Ő most baromira szenved, én meg boldog vagyok. De nem attól, h ő szenved. Felejtsd el a bosszút.
24/F
A bosszú az igazság szeretetéből, s a rossz jóvátételére való vágyból ered.
A bosszú önmagát meg-megújító fenevad, mely nem old meg semmit, csak még több fájdalmat okoz.
A jó élet a legjobb bosszú. Azok, akik bántani akarnak, nem tudnak több keserűséget okozni
A megbocsátásnál nincs édesebb bosszú.
A bosszú a fájdalom leggyávább formája
A bosszú önmagában nem elég. Vesztünk, ha olyanokká válunk, mint az ellenség.
Úgy látom, nem lehet lebeszélni a bosszúról...
Pedig még a bosszúvágy is mennyire rossz érzés. Édesapám körbement és mindenkinek kiöntötte a szívét, amikor anyám megcsalta. Nem azzal a céllal, hogy bosszút álljon, csak hogy fel tudja dolgozni. Mej el gyúrni, vagy boxolni, ne állj bosszút.
Látom nem lehet téged lebeszélni. Csinálj amit akar. Még szarabb lesz utána. Na én befejeztem, agyő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!