Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kiderült, hogy megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy megcsalt a pasim, hogy bosszuljam meg?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, a pasimmal kb fél éve vagyunk együtt és most kiderült hogy megcsalt... egy csajról tudok, lehet hogy több is volt. Szakítottam vele, de bosszút is akarok állni, mit javasoltok?

2013. márc. 31. 18:53
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
a volt csaj azt terjeszti, hogy rossz az ágyban...a VOLT csaj?:) nem hiszem, hogy te vagy az az ember akitől ez hihető.
2013. márc. 31. 19:19
 22/37 anonim ***** válasza:
Nehogy elfogadd azt a tanácsot, hogy az üzenőfalára irkálj. Ez rettentő szánalmas lenne, mindenki rajtad röhögne.:/
2013. márc. 31. 19:22
 23/37 anonim ***** válasza:

Figy, mesélek valamit, ha elhiszed jó, ha nem, nem.

Fiú vagyok, egyszer egy lány nagyon csúnyán elbánt velem. Akkor persze nagyon dühös voltam rá, reméltem, hogy 1x sokszorosan visszakapja, amit tett.

Visszakapta, és rajtam keresztül. Abba a helyzetbe kerültem, hogy sokszorosan megbosszulhattam volna, sokszorosan rátehettem volna arra a szívásra, amit saját maga miatt hozott össze. De nem tettem, és tudod miért?

1.) Már nem érdekelt.

2.) Láttam szenvedni, és nekem nem lett tőle jobb. Semmivel sem. Hidd el, azt mondják, édes a bosszú, pedig nem az. Neked semmivel sem lesz jobb.

Ő most baromira szenved, én meg boldog vagyok. De nem attól, h ő szenved. Felejtsd el a bosszút.

24/F

2013. márc. 31. 19:26
 24/37 A kérdező kommentje:
vagy azt terjesztem róla hogy a fiukat szereti... azon kiakadna tuti
2013. márc. 31. 19:26
 25/37 anonim ***** válasza:

A bosszú az igazság szeretetéből, s a rossz jóvátételére való vágyból ered.

A bosszú önmagát meg-megújító fenevad, mely nem old meg semmit, csak még több fájdalmat okoz.

A jó élet a legjobb bosszú. Azok, akik bántani akarnak, nem tudnak több keserűséget okozni

A megbocsátásnál nincs édesebb bosszú.

A bosszú a fájdalom leggyávább formája

A bosszú önmagában nem elég. Vesztünk, ha olyanokká válunk, mint az ellenség.

2013. márc. 31. 19:31
 26/37 anonim ***** válasza:

Úgy látom, nem lehet lebeszélni a bosszúról...

Pedig még a bosszúvágy is mennyire rossz érzés. Édesapám körbement és mindenkinek kiöntötte a szívét, amikor anyám megcsalta. Nem azzal a céllal, hogy bosszút álljon, csak hogy fel tudja dolgozni. Mej el gyúrni, vagy boxolni, ne állj bosszút.

2013. márc. 31. 19:35
 27/37 anonim ***** válasza:
egyre nevetségesebb ötletek. és midből te fogsz kijönni sz.rul.
2013. márc. 31. 19:38
 28/37 A kérdező kommentje:
ok persze, én is ismereem ezeket a mondásokat... de bosszút akarok állni mert szemét volt, nem csak megcsalt, hanem amikor ezen kiakadtam azt mondta nagyjából hogy örüljek hogy eddig velem volt és megdugott
2013. márc. 31. 19:38
 29/37 anonim ***** válasza:
szexelj a gyakoriról egy csomó fiúval! szerintem ezzel nagyon visszavágnál neki.
2013. márc. 31. 19:59
 30/37 anonim ***** válasza:

[link]

Látom nem lehet téged lebeszélni. Csinálj amit akar. Még szarabb lesz utána. Na én befejeztem, agyő

2013. márc. 31. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!