Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy megcsalt a pasim, hogy bosszuljam meg?
ÉS mivel akarnád megbosszulni?
Ő már magasról lesz@rja hogy te mit csinálsz az a helyzet..
ez hülyeség egyrészt mert simán bizonyítani tudja, hogy nem kicsi. Másrészt ezzel megint csak magadat égeted mert ilyet értelmes nő nem csinál, hogy valakit a péniszmérete miatt cikiz ki, ja és nagyon olcsó és átlátszó is.
Ha csak ezért lefekszel a csapattársával akkor csak téged fog leribancozni mindenki.
És igaza volt valakinek itt fölöttem: a srácot már rég nem érdekli mit csinálni. Ha szeretne akkor akadna ki ilyenekről...most már csak röhögni fog rajtad és neked még rosszabb lesz. Lépj túl.
A többség itt kivételesen okosakat mond.
De megértem az igényedet a bosszúra. Az a helyzet, hogy az ember általában nem egyszer tesz meg ilyen dolgot, tehát szinte biztos lehetsz benne, hogy kapcsolataiban boldogtalan lesz, ha csak nem csodával határos módon meg nem változik.
Nekem ilyen esetben ezek az igényeim voltak: tudni a teljes igazságot (nem tudom, hogy mik az esélyeid erre). Hogy arra a kérdésre, hogy miért, mit felel, és hogy bánja-e.
Szerintem tartozik annyival, hogy bevallja neked a bűneit.
Ha annyira surmó, hogy még ezt se tudja megtenni, akkor én nem is tudom, bosszúból esetleg rendszeresen kiírnám a Facebook oldalára figyelmeztetésként nőknek, hogy megcsalt, és még csak elmondani sem tudja, hogy kivel, mennyiszer stb.
Ezzel nem hazudnál, figyelmeztetnél másokat is, mekkora egy szemét, és talán még elégtételt is tudnál érezni.
De ne menj bele hazugságokba.
De ez nem optimális. Én inkább magamba forduló vagyok, és általában megtalálom azt, hogy én hol rontottam el (azzal, hogy nem láttam a figyelmeztető jeleket, hogy túl hiszékeny voltam, hogy magamnak is hazudtam stb.) Minden esetben arra törekszem, hogy megértsem, mi is történt és miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!