Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kiderült, hogy megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy megcsalt a pasim, hogy bosszuljam meg?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, a pasimmal kb fél éve vagyunk együtt és most kiderült hogy megcsalt... egy csajról tudok, lehet hogy több is volt. Szakítottam vele, de bosszút is akarok állni, mit javasoltok?

2013. márc. 31. 18:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Heréld ki!
2013. márc. 31. 19:01
 12/37 ASOT ***** válasza:

ÉS mivel akarnád megbosszulni?

Ő már magasról lesz@rja hogy te mit csinálsz az a helyzet..

2013. márc. 31. 19:01
 13/37 A kérdező kommentje:
lehet hogy gyerekes de azt akarom hogy kiakadjon... azt találtam ki pl, hogy elterjesztem, hogy kicsi a farka és rossz az ágyban
2013. márc. 31. 19:03
 14/37 anonim ***** válasza:
A bosszú mindig visszafelé sül el... Én szóltam!
2013. márc. 31. 19:04
 15/37 anonim ***** válasza:
Na, az tök jó, ő meg majd szétkürtöli, hogy még a 7 centijével is képes volt elkapni tőled a chlamydiát.
2013. márc. 31. 19:05
 16/37 anonim ***** válasza:

ez hülyeség egyrészt mert simán bizonyítani tudja, hogy nem kicsi. Másrészt ezzel megint csak magadat égeted mert ilyet értelmes nő nem csinál, hogy valakit a péniszmérete miatt cikiz ki, ja és nagyon olcsó és átlátszó is.

Ha csak ezért lefekszel a csapattársával akkor csak téged fog leribancozni mindenki.

És igaza volt valakinek itt fölöttem: a srácot már rég nem érdekli mit csinálni. Ha szeretne akkor akadna ki ilyenekről...most már csak röhögni fog rajtad és neked még rosszabb lesz. Lépj túl.

2013. márc. 31. 19:09
 17/37 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinálj, majd az élet, hidd el az jobb rendező, mint te lennél:)
2013. márc. 31. 19:12
 18/37 anonim ***** válasza:
van egy erős gyanúm, hogy kamuzod a korodat, nem létezik, hogy 23 vagy...
2013. márc. 31. 19:12
 19/37 anonim ***** válasza:

A többség itt kivételesen okosakat mond.

De megértem az igényedet a bosszúra. Az a helyzet, hogy az ember általában nem egyszer tesz meg ilyen dolgot, tehát szinte biztos lehetsz benne, hogy kapcsolataiban boldogtalan lesz, ha csak nem csodával határos módon meg nem változik.

Nekem ilyen esetben ezek az igényeim voltak: tudni a teljes igazságot (nem tudom, hogy mik az esélyeid erre). Hogy arra a kérdésre, hogy miért, mit felel, és hogy bánja-e.

Szerintem tartozik annyival, hogy bevallja neked a bűneit.

Ha annyira surmó, hogy még ezt se tudja megtenni, akkor én nem is tudom, bosszúból esetleg rendszeresen kiírnám a Facebook oldalára figyelmeztetésként nőknek, hogy megcsalt, és még csak elmondani sem tudja, hogy kivel, mennyiszer stb.

Ezzel nem hazudnál, figyelmeztetnél másokat is, mekkora egy szemét, és talán még elégtételt is tudnál érezni.

De ne menj bele hazugságokba.

De ez nem optimális. Én inkább magamba forduló vagyok, és általában megtalálom azt, hogy én hol rontottam el (azzal, hogy nem láttam a figyelmeztető jeleket, hogy túl hiszékeny voltam, hogy magamnak is hazudtam stb.) Minden esetben arra törekszem, hogy megértsem, mi is történt és miért.

2013. márc. 31. 19:14
 20/37 A kérdező kommentje:
tovább fogok lépni, de előtte még azt akarom, hogy pofára essen... akkor nem is azt terjesztem hogy kicsi a farka, hanem hogy rossz a szexben, kevés ideig bírja... azért erre gondolok, mert milyen nagyra van azzal hogy mekkora ász az ágyban és odavannak érte a lányok
2013. márc. 31. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!