Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a nő lesz a qrva?
Úgy értem, hogy ha a mondjuk házasságban él János és Nóri, de János megcsalja Nórit Mariannal. Amikor kiderül az eset, mindenki Mariannt hibáztatja őt kur vázzák Jánosra talán haragszanak egy kicsit, de hamar megbocsátanak, végül Mariann marad szégyenben.
Ez csak egy példa volt,(másképp nem tudtam elmagyarázni)de tényleg gyakran így történik.
De miért? A férfi miért nem ugyanolyan ribanc?b
mert ez egy hímsoviniszta társadalom,
amúgy elárulok egy titkot, mindig a kapcsolatban lévő fél a hibás,kizárólag. a szeretőnek nincs oka tiszteletben tartani a kapcsolatot, a feleség neki nem anyja hogy tisztelje,
plusz...ha a férj tényleg szeretné a feleséget akkor a szerető akár meztelenül táncolhatna neki, akkor sem érdekelné...
Rohadjon el az anyja ölében az összes hímsoviniszta!
Mi az hogy átjáróház? A férfi szomszédolhat kur vázhat, szegénykém nem kap otthon szeretetet, de ha a nő ugyanazt csinálja, akkor egy megátalkodott ribanc, aki még szégyent is hoz a férfira. De persze csak azért, mert ilyen nőhöz ment hozzá, még véletlenül se azért szégyenkezzen mert nem tudja kielégíteni az asszonyt.
Létezik olyan nő aki megkérdezte már magától, hogy miért fordult másik nőhöz a férje? Vagy az meg sem fordul a fejetekben, hogy ha normális lenne a kapcsolat akkor eszébe sem jutna megcsalni titeket?
Tiszta cuki, hogy akarjátok az egyenjogúságot, meg ez a feminimzmus is nagyon aranyos. Csak egy dolog hiányzik. A logika.
Mariann qrva,János szar alak, Nóri balek...
Így már elfogadható?
A férfi nem lehet ribanc, mert az női megnyilvánulás.
Az én szememben mindenesetre János a legnagyobb ludas. Egy gerinces férfi nem csalja meg az asszonyt, hanem elválik, ha már nem jó vele. Egy gerinces nő meg nem kavarászik más férjével, hanem facér pasit keres, hogy ne másodhegedűs legyen.
attól még ribanc dolog :$ :) legyen akárhogyan.Az ítélet pedig a feldúlt lekületű nórit a szemben álló mariann felé vezetik a bírák.
és fight!
9-es ez nagyon találó! És igaz is.
Velem csak egyszer fordult elő h "mariann" voltam. Tudtam h még házas, és úgy indult a kapcsolatunk h már gondok voltak neki otthon. De aztán pár hónap után érdekes módon rendeződtek. Akkor bukott le a telefonszámlával, de az nem derült ki h ki is volt a "mariann". Ezután "Mariann" volt a világ legnagyobb q...ja. A pasit visszafogadták, megbocsátottak neki. A feleség tele van pénzzel, még egy új motort is kapott a kedves "jános" kiengesztelésül.
Én úgy látom a nőkkel ellentétben, azok a vonzó pasik akiknek sok nőjük volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!