Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mindig a nő lesz a qrva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a nő lesz a qrva?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ha a mondjuk házasságban él János és Nóri, de János megcsalja Nórit Mariannal. Amikor kiderül az eset, mindenki Mariannt hibáztatja őt kur vázzák Jánosra talán haragszanak egy kicsit, de hamar megbocsátanak, végül Mariann marad szégyenben.

Ez csak egy példa volt,(másképp nem tudtam elmagyarázni)de tényleg gyakran így történik.

De miért? A férfi miért nem ugyanolyan ribanc?b

2013. márc. 28. 17:16
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
...sajnos nem biztos, hogy minden nő elég jó ahhoz, hogy barátnő legyen.
2013. márc. 28. 17:20
 2/22 anonim válasza:
bocsi, nem olvastam az alatta lévő szöveget, csak a kérdést.
2013. márc. 28. 17:20
 3/22 anonim ***** válasza:
Mert János leszarja a Nórit ami annyira nem megdöbbentő..Ő férfi, Nóri meg nő, nem tudja a helyébe képzelni magát és sajnos az élet ilyen.. Sokkal kiakasztóbb az emberek számára, hogy Mariann nem foglalkozik nőtársa, Nóri helyzetével és bele sem gondol, hogy ez megtörténhet vele is..
2013. márc. 28. 17:26
 4/22 anonim ***** válasza:
jános jános mit mondtam én neked...
2013. márc. 28. 17:30
 5/22 anonim ***** válasza:
ki szerint
2013. márc. 28. 17:33
 6/22 A kérdező kommentje:
Nóri szerint
2013. márc. 28. 17:36
 7/22 anonim ***** válasza:

már bocs, de ez a tipikus baromság , legalábbis nekem

nem a harmadiknak kell esni, itt jelenleg a férfi a hunyó

bocsájt meg neki a fene, két rossz közül inkább maradok egyedül, mint egy ilyennel, sajnálom ez az én véleményem, N

2013. márc. 28. 17:44
 8/22 A kérdező kommentje:
Na erről beszélek. Én is így gondolom. De legtöbbször mégse a férfit basszák ki szeretőstül, hanem a csábítót qrvázzák le.
2013. márc. 28. 17:53
 9/22 anonim ***** válasza:

Mit gondolsz egy olyan kulcsról ami minden zárat kinyit? Az egy egész jó kulcs, nem?

Na és mit gondolsz egy olyan zárról amit minden kulcs nyit? Hát...

2013. márc. 28. 18:21
 10/22 A kérdező kommentje:

Na idefigyelj!

Az én pinám nem egy lakat, és ne is kezeljék úgy.

2013. márc. 28. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!