Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Titeket mennyire zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavarna ha a párod masszőr?

Figyelt kérdés

Nekem a barátom mindenképp most el akarja végezni és akár mennyire is akarom támogatni az elképzeléseit egyszerűen görcsbe rándul a gyomrom még a gondolattól is..

alapból féltékeny típus vagyok és nehezen bízok meg másokban de benne sikerült és ha nem adott rá okot én sose kezdtem el féltékenykedni sőt mindig figyeltem arra h teret is hagyjak neki de egyszerűen kétségbe ejt az h ő masszőrködni fog..és ha csak tovább agyalok az egészen egyszerűen elundorodok attól h másik seggét stb... fogja masszírozgatni. ráadásul óvatosan a tudatára is adtam h aggódok egy picit de támogatom ha ezt akarja és erre az volt a válasza h természetesen tudatában van azzal h folyamatos kísértésnek és csábításnak lesz kitéve de h csak rajtunk múlik h győzni fog e a csábítás vagy nem...

2013. márc. 27. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggodj. Gondolj arra, hogy pl milyen az, amikor a nogyogyaszod benned nyulkal. Szerinted az megcsalas? Szerinted a felesege igy fogja fel? Semmi koze a szexualitashoz. A masszazs is kb ilyen. Es amugy is, ugyis ven nyanyakat meg bacsikat fog masszirozni, nem kiehezett playboy nyuszikat.
2013. márc. 27. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez is csak egy munka, úgyhogy amennyiben megbízok a páromban, nem foglalkoztatna különösebben.

Viszont ha a párod már most úgy áll hozzá, hogy folyamatosan kísértésnek lesz kitéve, akkor nem tud semmit erről a munkáról, vagy összetéveszti egy másfajta munkával és nem lesz jó masszőr belőle.

2013. márc. 27. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolják azt, hogy masszőrhöz csak a playboy villa lányai és társaik járnak? O.o
2013. márc. 27. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, kihasználnám :D
2013. márc. 27. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám playboy villa lányi járnak, csak épp ők női kézilabdacsapat nevét viselik. :P

De 23 lány van, és még 1ik se élt vissza sem a helyzetével, sem a helyzetemmel. Ez munka, elég baj az ha olyan megy masszőrnek aki azt nézi hogy milyen jó a csaj aki masszíroz. Az ilyen biztos hogy nem fog megmaradni a szakmában.

Te meg ne féltékenykedj. Alapból mert megmérgezi a kapcsolatotokat idő után. Ha meg akar csalni úgyis megfog és nem fogja az engedélyedet kérni hozzá, ha meg szeret akkor semmivel se tudják majd rávenni hogy megtegye.

2013. márc. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!