Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna ha a párod masszőr?
Nekem a barátom mindenképp most el akarja végezni és akár mennyire is akarom támogatni az elképzeléseit egyszerűen görcsbe rándul a gyomrom még a gondolattól is..
alapból féltékeny típus vagyok és nehezen bízok meg másokban de benne sikerült és ha nem adott rá okot én sose kezdtem el féltékenykedni sőt mindig figyeltem arra h teret is hagyjak neki de egyszerűen kétségbe ejt az h ő masszőrködni fog..és ha csak tovább agyalok az egészen egyszerűen elundorodok attól h másik seggét stb... fogja masszírozgatni. ráadásul óvatosan a tudatára is adtam h aggódok egy picit de támogatom ha ezt akarja és erre az volt a válasza h természetesen tudatában van azzal h folyamatos kísértésnek és csábításnak lesz kitéve de h csak rajtunk múlik h győzni fog e a csábítás vagy nem...
Ez is csak egy munka, úgyhogy amennyiben megbízok a páromban, nem foglalkoztatna különösebben.
Viszont ha a párod már most úgy áll hozzá, hogy folyamatosan kísértésnek lesz kitéve, akkor nem tud semmit erről a munkáról, vagy összetéveszti egy másfajta munkával és nem lesz jó masszőr belőle.
Hozzám playboy villa lányi járnak, csak épp ők női kézilabdacsapat nevét viselik. :P
De 23 lány van, és még 1ik se élt vissza sem a helyzetével, sem a helyzetemmel. Ez munka, elég baj az ha olyan megy masszőrnek aki azt nézi hogy milyen jó a csaj aki masszíroz. Az ilyen biztos hogy nem fog megmaradni a szakmában.
Te meg ne féltékenykedj. Alapból mert megmérgezi a kapcsolatotokat idő után. Ha meg akar csalni úgyis megfog és nem fogja az engedélyedet kérni hozzá, ha meg szeret akkor semmivel se tudják majd rávenni hogy megtegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!