Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a férjeteknek / vőlegényeteknek / párotoknak sok nővel lett volna dolga előttetek?
Van egy vőlegényem, nagyon szeretem (úgy érzem ő is) de - tekintve hogy 9 évvel idősebb nálam - neki elég sok kapcsolata volt előttem. Vagyis hosszútávú, érzelmileg komoly kapcsolata annyira nem sok, de futó kalandja rengeteg és ez nekem nagyon rossz érzés.
Nyilván alapvetően nem ezen kattogok általában, de van, hogy eszembe jut, pl ha összefutunk valakivel, akiről egyértelműen tudom hogy találkozgatott vele pár hétig vagy hónapig és meglátom hogy pl milyen jól néz ki, akkor eléggé el tud bizonyítani. Nem vagyok csúnya, mert elégedett vagyok magammal, de nyilván mindenkinél vannak szebb nők és elég kellemetlen ha a párod előző női közül némelyik akár a kifutón is megállná a helyét.
Gyakran érzem azt is, hogy semmi újat nem tudok neki nyújtani, nem feltétlen a szexualitásra gondolok csak, hanem úgy átlagosan.
Gondoltam, hogy a korkülönbségből eredően lesznek majd ilyen érzéseim, de azt nem, hogy ennyire fog nyomasztani..
Nálatok mi a helyzet ilyen téren? Ha tudjátok, hogy a párotok sok nővel volt már, akkor nem vagytok néha féltékenyek? Hogy lehetne ezt az érzést legyőzni? Vagy majd elmúlik magától? (3 éve vagyunk együtt) Nem szeretném hogy rámenjen a kapcsolatunk, előtte persze ezt nem mutatom ki és nem beszéltem vele soha még ezzel kapcsolatosan, de félek, hogy egy idő után rontani fog esetleg ez az amúgy szuperül működő kapcsolatunkon!
Rontani csak akkor fog a kapcsolatotokon, ha te elrontod a kapcsolatot emiatt.
Nem tudom, valahogy nekem a belső értékekhez hozzátartozik az is, hogy nem dug az ember össze-vissza még fiatalon sem. Nem ítélem el, aki szabadon, szabad emberekkel komolyabb párkapcsolat nélkül is szexel (kölcsönös örömszerzés céljból), de páromnak nem választanék ilyet. Mondjuk egyszer volt egy ilyen pasim, akiről tudtam, nem volt túl jó fiú, de vele nem az volt abaj, hogy a kapcsolatunk ELŐTT megfektetett minden útjába eső nőt, hanem hogy KÖZBEN is. A régiek nem zavartak, az utóbbiak mikor kiderültek, már nagyon. Szóval a múltját simán elnéztem volna, ha akkor, velem komolyan gondolja. Azóta nem kezdtem az "ügyeletes dugógép" típussal, mert nem igazán hiszek abban, hogy meg tudnak változni. El tudom képzelni, de nincs kedvem ilyenekkel bajlódni. Kerestem inkább olyat, akinek kis számú, komolyabb kapcsolata volt, és aki kétszer is meggondolja, mielőtt összegabalyodik valakivel. Én is ilyen vagyok, így a hozzáállásunk hasonló.
mikor összekerültünk, hát nekem több volt, mint neki,
nem ezzel kell foglalkozni, mert az elmúlt, ha ezen agyalsz, akkor nem tesz jót a kapcsolatban, annak már vége
viszont te nem vagy biztos Magadban v. benne, netán a kapcsolatban? kicsit nem ártana az egészen elgondolkodnod, ez csak tanács N
én pont fordítva vagyok. mivel kicsit idősebb vagyok mint a férjem, nekem voltak kapcsolataim előtte, neki nem. így vannak félelmeim mi lesz ha 25 évesen jön rá , hogy nem élte ki magát nem dugott meg más nőt és tudni akarja milyen érzés. stb.
annyi a különbség hogy én beszélgettem vele a félelmeimről. még az esküvőnk előtt és és egyszer azóta is. ő azt mondja, nem kell másik nő ahhoz hogy kiélje magát. amit más esetben különböző nőkkel próbálna, azt velem teszi meg:) nem vágyik másra.
van benne bizonyos kíváncsiság,de az nem arra irányul, hogy milyen lenne mással szexelni. nevezetesen az érdekelné másnak is tud e orgazmust okozni. ( csak mert nekem egyedül ő tudott a 7 pasiból akikkel voltam (ő a 7.)
de azt mondja ez csak egyszerű kíváncsiság és nem vágy. és nem is erős.
viszont más nőt nem akar.
beszéljétek meg szerintem.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!