Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható a prostizás?
Figyelt kérdés
Párom felhívott egy prostit, elment hozzá, és habár 50 percet parkolt előtte, azt állítja, hogy nem ment fel, mert képtelen volt rá. Az ok/indok amellyel magyarázza, hogy nem érezte rajtam, hogy vágyom rá, mint férfira (tény, hogy 4 hónap után nagyon kevés volt a szex), és nem érezte, hogy szeretem. Nem könnyű átlépni, de igyekszem. Hogyan lehet átlépni? Mit tegyek? Van értelme?
Már feltettem a kérdést egy másik topicban, de szeretnék minél több véleményt olvasni.
2013. jan. 29. 15:06
11/13 anonim válasza:
Normál esetben nem is lett volna baj, csak beküldted a “szexstoppot“ és ez lett belőle...
12/13 anonim válasza:
Megérdemelted. Semennyivel nem vagy különb mint a prostituált, akihez elment a párod.
13/13 anonim válasza:
A párod ott bxta el, hogy tudsz róla és nem titokban csinálta. Te meg ott, hogy nem adtál neki egy kis testi boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!