Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható a prostizás?
Párom felhívott egy prostit, elment hozzá, és habár 50 percet parkolt előtte, azt állítja, hogy nem ment fel, mert képtelen volt rá. Az ok/indok amellyel magyarázza, hogy nem érezte rajtam, hogy vágyom rá, mint férfira (tény, hogy 4 hónap után nagyon kevés volt a szex), és nem érezte, hogy szeretem. Nem könnyű átlépni, de igyekszem. Hogyan lehet átlépni? Mit tegyek? Van értelme?
Már feltettem a kérdést egy másik topicban, de szeretnék minél több véleményt olvasni.
Nem.
Ha problémátok van, azt meg kell beszélni, és változtatni rajta.
Ha nem sikerül, akkor szakítani kell.
Egy kapcsolat két emberen múlik.
Minden estre az őszintesége becsülendő.
50 percet parkolt és nem ment fel.hagyjuk már
nem megbocsájtható
Van az a mondás, hogy ha nem tudsz dönteni dobj fel egy pénzt és amikor a levegőben van már tudni fogod melyik válaszra vágsz.
Viszont ha megbocsájtasz akkor mielőbb kezdj el szexelni a kesergés helyett, mert az eredeti gond is ez volt...
Meg, az egyik legősibb szakma.
A ti estetekben nem...
Nem töröltettem, nincs okom rá.
Tényleg csak véleményekre vagyok kíváncsi, hátha olyan nézőpontok is előkerülnek, amelyeket én nem veszek figyelembe. Nagyon szívesen veszek minden hozzászólást - kivétel az előző kérdésem kapcsán megjelentet, amelyet nem értek.
Továbbra is fenntartom, hogy egy kapcsolatban mindenhez két ember kell, és tudom, hogy ludas vagyok abban, hogy ide jutottunk. Nagyon kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére, akik esetleg éltek már át hasonlót. Ugyanakkor a pasik szemszögéből is érdekelnek a válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!