Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Abban az esetben "megbocsájtható", hogy ducibb vagyok ha betegség miatt van?
Sosem voltam nádszálvékony, de szívbetegségem van és nem sportolhatok és semmi megerőltető dolgot nem csinálhatok, ez kb. 3 hónapja derült ki azóta fel is szedtem 10 kg-t :(
Azt mondják, hogy arcra szép vagyok, belső tulajdonságokkal sincs gond szerintem, de nagyon önbizalomhiányos lettem mióta meghíztam :( mert mindenki az 45 kilós lányokat keresi :(
Keresem a megfelelő szavakat...
Szerintem aki szeret az nem fogja nézni, hogy hány kiló vagy. Egyszerűen csak szeret. Az igaz, hogy fű fa, már nem fog dugni, de a tenger gyöngyszemei megmaradnak neked.
probálj diétázni. Ne napi 1x egyél, hanem napi 5-6x keveset. Főleg fehérjéket, és a szénhidrátokat/zsírokat kerülni. Ez azt jelenti, hogy kenyér/sütemény TILTOTT. Ilyen a műzli is, gabona pehely. Ezekbe is rengeteg cukrot tesznek.
Amijó: Húsok, inkább csirke/pulyka mellfilé, 40g főt rízs/érkezés,
Általában 1nap: 500g húly + 200g rízs/nap ezt elosztva 5-6 felé.
Figyelj oda a táplálkozásodra, alakíts ki saját, a jövőben folyamatosan tartható diétát. Pl hogy este hat után már csak egy kis gyümölcs vacsira és ennyi.
Egyébként nem fogsz egyedül maradni ezért, ne aggódj :)
24/N
Én az utóbbi időben fogytam 20 kg-ot, de egy percet sem sportoltam, csak diétáztam. És az valóban a szívednek is jót tesz. Nem kell koplalni, csak oda kell figyelni, hogy mit eszel és mennyit.
Amúgy meg, aki igazán szeret, az nem azt nézi, hogy hány kg vagy, hanem elfogad olyannak amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!