Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Abban az esetben "megboc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Abban az esetben "megbocsájtható", hogy ducibb vagyok ha betegség miatt van?

Figyelt kérdés

Sosem voltam nádszálvékony, de szívbetegségem van és nem sportolhatok és semmi megerőltető dolgot nem csinálhatok, ez kb. 3 hónapja derült ki azóta fel is szedtem 10 kg-t :(

Azt mondják, hogy arcra szép vagyok, belső tulajdonságokkal sincs gond szerintem, de nagyon önbizalomhiányos lettem mióta meghíztam :( mert mindenki az 45 kilós lányokat keresi :(

2012. okt. 2. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Off:6-os és azt honnan a jó életből tudja, hogy mennyi vizet fog felszívni a rizs főzés közben? Gondolkozz már. :D Ezért kell minden főzés előtt mérni.
2012. okt. 2. 17:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Most ez úgy hangzott, mintha 3 hónappal ezelőtt aktívan sportoltál volna és most hirtelen leálltál és felcsúszott 10 kiló. ekkor megbocsátható. Ha azelőtt se sportoltál, akkor meg ez csak kifogás. a duci lányok is lehetnek vonzóak, persze, neked csak arra kell figyelned, h ne hízz el. A te esetedben ez szigorú táplálkozással érhető csak el.
2012. okt. 2. 18:18
 13/14 anonim ***** válasza:
10 kilót felszedtél, de hogy? Gyógyszerek miatt? Mert akkor teljesen megbocsájtható, és garantálom, hogy le fogod adni. De mi számít ducibbnak, ahogy te fogalmazol? 160 centis lánynál szerintem 48-58kg-ig normális, e felett duci, és olyan 70kg felett kövér..... ( ez csak egy példa )
2012. okt. 2. 20:44
 14/14 anonim ***** válasza:
azért ehetnél kevesebb szénhidrátot, meg sétálhatnál...
2012. okt. 4. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!