Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl a párom kijelentését?
Egyetemisták vagyunk, most költözünk vissza a koliba. Én pont összeszedtem egy torokgyulladást, de már jól vagyok. Nem voltam lázas sem szerencsére, itthoni kezelések után már javulgatok.
Alig vártuk, hogy végre megint mindennapos találkák legyenek, ha csak 5 percre is, erre nesze.
Közölte a párom, hogy nem jön a közelembe, amíg meg nem gyógyulok, mert nem akarja elkapni. Nagyon rosszul esett, nem vertem ki a balhét, mert ennyin csak nem, de folyamatosan azon kattogok, hogy mondhat ilyet? Télen, amikor tüdőgyulladással feküdt 40 fokos lázzal a koliban én mentem hozzá minden lyukasórámban, én kerestem neki orvost, én mentem a gyógyszertárba, én vittem hideg zuhany alá, én cseréltem a hideg borogatást rajta, én főztem neki teát, adtam a gyógyszert a kezébe, főztem a kedvenc kajáit és próbáltam beletömni, hogy pár falatot egyen legalább. Mindezt azért, mert az otthoniakkal belátták, hogy ne vonatozzon 6 órát hazáig ilyen állapotban. Önzetlenül tettem, mert szeretem és nekem ez volt a természetes, erre ő közli némi hülye köhögés miatt, hogy amíg meg nem gyógyulok ne számítsak rá... Kicsit elkeseredtem.
Már tényleg nem tudom, hogy hülyeségen agyalok, vagy tényleg van okom rosszul érezni magamat emiatt!?
Nem reagálod túl a dolgot,sőt...
A "barátod" nem szeret téged,ha szeretne akkor nem érdekelné ez a dolog
Én az egyik exemet még jobban csókolgattam amikor lázas volt annak reményében hogy hátha hamarabb meggyógyul...hát tévedtem plusz én is beteg lettem utánna de megérte :D
Tejóisten. Hát jókat nevetek a válaszokon:D
Szerintem egy kicsit túlreagálod. Az tény, hogy nem volt szép dolog, hogy ezt mondta, na de nem kell emiatt kiakadni:) Mondd meg neki, hogy rosszul esett neked, legközelebb ne csináljon ilyet.
Egyébként még annyit hozzáfűznék, hogy azért egy kis torokfájást nem kéne egy kalap alá venni egy tüdőgyulladással. Ez pl olyan, hogy ha ő meg lenne fázva, nem hiszem, hgoy egész nap a nyakában loholnál, de ha kórházba kerülne azért mellette lennél. (Tudom, elég sarkalatos példa, de azért tükrözi a jelen esetet). És nem, nem a fiút védem mert k.öcsög dolog volt tőle, de azért nem kell máglyán elégetni, emiatt dobni meg főleg nem.
De erre azt tudnám mondani válaszként (ha nagyon kötekedni szeretnék), hogy ha a csaj szeretné, nem akarná, hogy a fiúja ott legyen, mert nem akarja megfertőzni.
Ez úgy jött ki a száján, hogy együtt töltöttünk pár napot, akkor volt bennem annyi, hogy megkérdeztem, hogy fáj a torkom, ne mondjuk-e le a programot, nem akarom átragasztani senkire. Nem kell, nem lesz semmi gond, menjünk, rendben.
Most neki is kicsit kapar a torka és rögtön ki kellett hangsúlyozni és a képembe vágni, hogy TŐLEM kapta el és addig nem jön a közelembe most, amíg meg nem gyógyulok, ő meg igyekszik "kezdeti stádiumban" kikúrálni magát.
Ami duplán rosszul esik, mert egyrészt miattam lett beteg valahol, oké... de akkor sem mondanék ilyet soha a páromnak.
Arról nem is beszélve, hogy amikor én ápolgattam, utána mégcsak nem is tüsszentettem egyet sem, semmi bajom nem lett. Most ő rögtön halálosan beteg egy kis torokfájástól és tudatja velem, hogy erről én tehetek és ne számítsak rá, amíg meg nem gyógyulok.
Tegyük fel gyenge az immunrendszere, ami számomra most derül ki (itthon se sikerült átragasztanom senkire), akkor sem kéne szerintem ezt így a képembe vágnia. Mindegy is...
Kicsit kezd átértékelődni bennem minden. Jövőre szerettünk volna összeköltözni, ha minden rendben halad, de akkor mi lesz? Köhögök kettőt és elköltözik otthonról két hétre? Nem erre vágyom. :(
Nem is minősítem amit mondott, anyuci kicsi fia bunkó gyökér a barátod, már bocs...Akkor bezzeg nem tartotta olyan bőszen a távolságot, mikor az ő kicsi lázas s*ggét kellett kitörölni...-.-
Ilyen gondoskodó, rendes lány is ritka, amilyen te vagy, ez a majom meg nem hogy örülne, hogy ilyet talált, még ilyen bunkóságokkal traktál.
Tény mondjuk, hogy általában a pasik egy kis hőemelkedéstől is meg vannak halva.
Ezt azért mindenképp beszéld meg vele...
Én megmondanám neki, hogy minősíthetetlen a kijelentése, és nagyon nem volt szép tőle az irányodba, főleg azok után, ahogy ápoltad...Teljesen nyugodtan és jogosan meg mondhatod neki.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!