Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez így normális? Vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális? Vagy én reágálom túl?

Figyelt kérdés

A barátnőm sokat barátkozik fiúkkal

azt mondja h.barátság...én hiszek NEKI..de a srácok nem éppen biztos hogy ezt akarják...nagyon féltem őt...volt olyan hogy a randinkat is lezárta csak hogy mehessen egy haverjához :/

a legutóbbi is hasonló volt..:/

2012. aug. 13. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
ez szemétség de ha ő nem akar tőlük semmit addig oké..
2012. aug. 13. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem ez igy teljessen nem okéé..

a barátnödnek vannak barátnői is? vagy a legjobb barátja srác? ha a srác a legjobb barátja akk még meg is értem, de azért igy kicsit fura h azért dobja a randit miattuk.. szerintem figyelj oda rá, de ne féltékenykedj, és nyugi.. téged választott nem őket.:) ha meg megcsal akkor meg ugyis mind1,mert megtette volna elöbb vagy utóbb..és jobb erre elöbb rájönni ha valaki ilyen..

2012. aug. 13. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha neked megfelel, hogy te csak mindig 2. leszel a barátai után, akkor minden ok.
2012. aug. 13. 18:50
 4/10 A kérdező kommentje:
De nekem leharapja a fejem ha van egy lány haverom...és nem is barátkozom lányokkal csak hogy ne legyen neki rossz...
2012. aug. 13. 18:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg csak annyit mondok, hogy ne legyél papucs. Miért hagyod, hogy így elnyomjon? (nem lehetnek lány barátaid, ő otthagy a randi közepén, neked egy szavad nem lehet, hogy kikkel barátkozik)
2012. aug. 13. 18:55
 6/10 A kérdező kommentje:

de a kapcsolatunk ezen részét nem tekintve tökéletes!!!

belsőre nagyon nagy összhang van köztünk...ezt leszámítva

2012. aug. 13. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor minden renben, miért sopánkodsz ilyesmin?
2012. aug. 13. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Viszont azt jegyezd meg, hogy nem az számít, hogy mit mond, hanem, hogy mit cselekszik. Ez minden emberre igaz...
2012. aug. 13. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Hülye vagy ha hagyod! Azok a haver fiúk mind az alkalmat várják hogy megdugják a csajod!
2012. aug. 13. 20:37
 10/10 A kérdező kommentje:
de ő nem az a könnyű vérü típus...
2012. aug. 13. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!