Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SzLaci004 kérdése:
Miért nem hiszi el a párom, hogy soha nem csaltam meg, s
nem is fogom, mert szeretem és nekem csak ő kell?
Figyelt kérdés
Nem bízik meg bennem,mert azt állítja ő hall dolgokat és biztos benne hogy már megcsaltam és van valakim.Volt anno egy facebookos beszélgeteésem egy nővel,de nem történt köztünk semmi és közöltem vele hogy hagyon békén és szeretem a párom és nem fogom megcsalni soha!Ezet egy nagy veszekedés követte,majd kibékültünk!Eltelt pár hónap majd valaki bejelentkezett a gépemről facebookra és nemtom ki volt,de ő azt állítja hogy az az én kamu facebookom amin csajozni szoktam és hogy ő biztos benne!Az email cím,tényleg hasono ahoz amit én szoktam használni,de tényleg nem az enyém,de ő nem hisz nekem!Életemben nem szerettem még igy nőt soha és most akarom vele összekötni az életemet,elköltözni egy másik városba.Én feladok érte mindent és itt hagyom,már a munkahelyemen is felmondtam,faladom a multam,mindenem miatta,de neki ez sem elég bizonyíték arra hogy szeretem és nekem csak ő kell!!Segítsetek nekem,mit tegyek hogy bizzom bennem és hidjen nekem??Szerintetek mit tudok tenni,hogy bebizonyítsan nem csaltam meg??
a kapcsolat, eleven bizalomra,épül habár te bizonyítotad neki hogy nem csaltad meg akkor még mitvár tőled de igaza van az első válaszonak minde,ember magából indul ki!
2013. jan. 18. 09:23
12/19 A kérdező kommentje:
Én semmi képen nem szeretnék és nem is fogok vele szakítani,kitartok mellette a végsőkig és hiszem,tudom hogy nekem ő életem párja!Úgy szeretem ahogy van,minden hülyeségével és hisztijeivel együtt :-D számomra ez a szeretem és csak remélni tudom hogy tényleg nem azért ennyire féltékeny,mert magából indul ki és ő már megcsalt esetleg,azt nem viselném el soha!
2013. jan. 18. 09:27
13/19 anonim válasza:
#10 - A beteges birtoklási vágy nem egyenlő a szeretettel szerintem.
2013. jan. 18. 09:29
14/19 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok beteges és nem birtokolom,hanem szeretem!De a szeretet ugyan akkor egyfajta birtoklás is valamilyen szinten,mert azt szeretném hogy ő legyen életem párja,akire mindig és mindenben számíthatok majd... ő testesíti meg nekem a barátot,szeretőt,társat,szerelmet... egyszóval mindent amire egy ember csak vágyhat!Én feltétel nélkül szeretem őt!
2013. jan. 18. 09:39
15/19 anonim válasza:
Én a párodra gondoltam, nem rád.
2013. jan. 18. 09:41
16/19 A kérdező kommentje:
Szóval végkép nemtom mit csináljak... :-( Az biztos,hogy szeretem és elköltözöm vele és kitartok mellette,s remélem ő is kitart majd mellettem és elhiszi majd nekem hogy tényleg szeretem és nem csaltam meg és nem is fogom!Hiszen mást nem is tudok tenni mint kitartani mellette,mert egy szerető szív mindenre képes a másikért... s én őszinte tiszta szívből szeretem őt <3
2013. jan. 18. 11:42
17/19 anonim válasza:
Kitartasz mellette a végsőkig. Kérdés, hogy mikor jön el ez a pillanat.
Ha nem tudja magát rendbe szedni, akkor mindig féltékeny lesz.
Nekem is volt ilyen párom. Megőrült, ha mosolyogva beszéltem egy lánnyal. "Lebuktatott", mert elolvasta egy régi osztálytársammal való levelezésemet.
Mindennel b@szogatott és a végén már úgy voltam vele, hogy úgyis azt gondolja rólam, akkor semmit sem veszíthetek vele, ha tényleg félrelépek. (Nem tettem meg.)
Megromlott a kapcsolatunk, ezért tovább csökkent az önbizalma. Ezt úgy akarta orvosolni, hogy elkezdett kikacsintani a kapcsolatból.
Ekkor dobtam.
2013. jan. 18. 11:48
18/19 A kérdező kommentje:
Remélem nálunk nem ez lesz a helyzet... :-(én hiszem vagyis hogy hinni akarom hogy nem csalt meg és szeret engem,s nem csak palástolni akarja saját hibáit! Az tény szerintem hogy lehet nincs elég önbizalma,pedig nagyon jó nő imádom mindenét,sexi, azok a vastag szájak,mellek,sötétbarna haja,gyönyörű szemei... egyszóval mindene a helyén van,nekem ő tökéletes... Idővel majd kiderül minden ugy is,s az is kifog hogy soha nem csaltam meg,s remélem hogy ő sem engem... köszönöm a kommenteket :-D
2013. jan. 18. 12:12
19/19 anonim válasza:
10-es vagyok és nem látom a kapcsolatban a túlzott birtoklási vágyat de ahogy látom a kérdező sem így fogja fel, innentől szerintem nem kéne beleképzelni. Szerintem ez még nem beteges féltékenység, csak meg van borulva a kényes egyensúly vagy nagyon csökkent az önbizalma vagy valami gyanús dolgot észlelt ezért jelentkezik most fokozottabban.
Mondd meg neki, hogy nem esik jól Neked a gyanusítgatás és ha nem hagyja abba azzal veszélybe sodorja a kapcsolatotokat. Pedig egyébként nincs oka félnie. Ezt igy mondd el neki.
Vagy erőt vesz magán és megpróbál újra bízni benned vagy még olyan feszültséget okoz mindkettőtökben ami hosszútávon szakításhoz fog vezetni bármennyire is szeretitek egymást a gyanúsítgatás (főleg ha alaptalan) képes kikezdeni a legjobb kapcsolatot is.
De azzal, hogy a csajszi visszafogja magát és nem mondogatja attól még benne marad, tehát még nincs megoldva az alapprobléma, csak a szőnyeg alá lesz söpörve. Építeni kell a bizalmat ezután is, dolgozni rajta. Kérdezd meg miért ingott meg a bizalma, van-e valamilyen oka rá amit te esetleg észre sem vettél benne viszont gyanút ébresztett. Ha ezt sikerült tisztázni és az ön illetve irántad érzett bizalma is nő akkor számíthattok változásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!