Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el a párom, hogy soha nem csaltam meg, s nem is fogom, mert szeretem és nekem csak ő kell?
Amennyiben állítása szerintem hall dolgokat, lehet hogy ráférne egy pszichiátriai kivizsgálás.
Komolyra fordítva a szót, sehogy. Nem kell bizonyíts semmit, ha nem bízik benned, akkor nem szeret téged. Mindent feladni érte pedig nagy butaság, ő milyen áldozatokat hozott eddig érted?
Nem mindig a "ki mint él, úgy ítél" dolgok miatt vagyunk féltékenyek a párunkra.
1. Lehet hogy a te párodnak kicsi az önbizalma, és azt gondolja pl. hogy vannak nála szebb, jobb nők is. Fél nehogy elhagyd egy másikért.
2. "Ha egyszer megmar egy kígyó, utána már a gyíktól is félni fogsz". Gondolom ezt a mondást nem kell részleteznem. Lehet már volt egy csalódása és stb.
3. "Jézus mondta: Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettőtől függ." Amíg úgy viszonyulunk társunkhoz mint tulajdon, és nem mint társ, addig, nem szabadulunk meg a félelemtől, a féltékenységtől és gyanakvásoktól.
Szerintem a ritkán való féltékenységi piszkálódás sem egészséges. Semmilyen féltékenységi jelenet nem az.
Mondd meg neki, hogy vagy helyreteszi magában ezt a féltékenység dolgot, vagy tönkreteszi a kettőtök kapcsolatát. Ha nem bízik benned, akkor nincs értelme együtt lennetek, mert ez az egyik alappillére.
Neked nem kell bizonygatnod, mert csak belefáradsz és te fogod megunni ezt az egészet, és megutálni a nőt, hogy meg akar változtatni. Neki kell elfogadnia, hogy vagy változtat a viselkedésén, vagy vége van köztetek
Mert nem ez a tapasztalat sajnos. Én is féltékeny vagyok mert az én pasimat is körülugrálják a csajok. Ha az egyik edzés után valamelyik elkapja az öltözőben honnan fogom megtudni? Múltkor egy étteremben a pincérnő flörtölt vele a szemem láttára....azt hittem megüt a guta!
Egy kapcsolat két emberről szól, de mindig van olyan ribanc aki nem tud számolni..
Mondogasd neki amiket itt leírtál és egy idő után jobban fog bízni benned.
Ja és az butaság, hogy azért nem bízik benned mert nem szeret. Pont fordítva van. Ha nem szeretne nem is lenne féltékeny, hiszen ami nem kell azt nem féltjük nem akarjuk megtartani. Valószinüleg tényleg jókora önbizalomhiány van. Próbáld felturbózni az önbecsülését, önértékelését. Dícsérd sokat és mondd, hogy számodra Ő a tökéletes nő és az is komolyságra vall amiket leírtál, hogy képes lennél érte mindent feladni. Egyáltalán nincs veszve a kapcsolatotok nem kell itt egyből szakítani persze sok pasi lelép ha valami nem stimmel de azok olyan felszinesek is...
Akik igazán szeretik a párjukat azok kitartanak mellette jóban rosszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!