Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a telefonját állandóan magával viszi (még wc is), szerintetek miért?
viszont van másik oldal is.
én speciel akkor is féltem, hogy belenéz a barátom a telomba, amikor nyomult rám egy srác, akitől én viszont semmit nem akartam.
mert hát mit mondanék ilyen kérdésekre, hogy miért adtam meg a számom, vagy hasonló.
és mindeközben hű voltam és ártatlan és amikor jött egy üzi, féltem, hogy a barátomat fogja e érdekelni.
Én exem is mindenhova hurcolta a telefonját, de én egészen biztos vagyok benne, hogy azért, mert játszott rajta. Még a vécéből is kihallatszott az a kis dallamocska, a játékokból.
De ő mondjuk szó nélkül odaadta, meg nem volt izé, hogy jajj ne nézz bele...
21 es válaszadó vagyok
amikor megadtam a számom, konkrétan én nem gondolkodtam, h miért adom meg, vagy miért ne adnám meg. azon sem gondolkodtam miért kéri el. tetszett, szívesen beszélgetek vele máskor is alapon. és nem több ameddig én eljutottam ott akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!