Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a telefonját állandóan magával viszi (még wc is), szerintetek miért?
ha ennyire nem bízol benne akkor miért vagy még vele
a bizalom alap egy kapcsolatba ha elveszik egyik félből akkor ott vége van
nekem is jó a kapcsolatom a testvéreimmel képesek vagyunk 2-3 órát is csevegni mégsem féltékeny a párom rá ....
Az, hogy a testvérével szeret beszélgetni (sokat) az nem fura.
Az viszont, hogy ennyire titkolózik egyébként, hogy még a klotyóra is magával viszi, az egy elég ordító jel, ezt te is tudod, különben nem kutakodnál. Én amondó vagyok, hogy amikor ennyire szar egy kapcsolat, hogy úgy érzi az egyik, hogy a másik biztosan félrelép és már csak azért nyomoz utána, hogy bizonyítékot találjon arra, amit úgyis sejt, akkor inkább hagyni kellene a fenébe az egészet.
Én a helyedben kutakodás helyett odaállnék elé, megmondanám, hogy úgy érzem rosszban sántikál, mert... (itt elmondhatod mit miért érzel) majd nyíltan megkérném, hogy oszlassa el a kételyeimet, mutassa azt a telefont. Ha erre nemet mond, mű-felháborodik, vagy kinevet, akkor azt úgy venném, mintha lebukott volna és összepakolnám a cuccom. Nem jó egy ilyen kapcsolatban benne maradni, megmérgezi a lelkedet és a végén úgyis te leszel a vesztes fél. Ha úgy érzes, hogy baj van és a társad már nem partner, akkor ne kutakodj utána, hanem beszéld meg vele, ha lehet. Ha nem, akkor ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!