Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a telefonját állandóan magával viszi (még wc is), szerintetek miért?
"majd nyíltan megkérném, hogy oszlassa el a kételyeimet, mutassa azt a telefont."
Én nem mutatnám meg, pedig nem csalok.
Mi értelem kutakodni?
A Beát bírja Béla néven aztán már nyugodt is lehetsz. Inkább biz meg benne, vagy legyen vége.
Szerintem tuti titkol valamit. Kulonbem miert vinne meg a wc-re is?
Bar belenezni sem volt szep dolog, de megertelek, hisz ki szeretned deriteni. Szerintem kerdezz ra!
A legjobb baratnomnek egy 10 eves kapcsolata sajnos igy ment tonkre: a pasi titkolta a telefonjat, a baratnom nem birta es belenezett, teli volt szerelmes sms- ekkel egy masik notol akivel akkor mar honapok ota csalta a pasi a baratnomet.
Sajnos van felnivalod, kitartas'
Sajnos már megfordult a fejemben,hogy kérjek a telefonszolgáltatótól egy részletes számlát!:(
De ha tévedek,az meg már nagyon gáz,és akkor meg ő fog elküldeni.Nem?
Nem tudom a reszletes szamlat kiadjak-e , ha az o nevere van a telefon.
Szerintem meg nyomozz egy kicsit- ha a kerdesedre nem valaszol.
Én is magammal hurcolom mindenhova, wc-re főleg, hogy ne unatkozzak XDD
Nincs semmi rejtegetnivalóm, de az én telefonomban senki ne turkáljon... Se a barátom, se a barátnőm, se a szüleim, senki.. Én se vagyok kíváncsi a barátom üzeneteire meg stb-re, eddig összesen kétszer volt nálam a telefonja, egyszer játékot kerestem, egyszer meg zenét hallgattam. Van magánéletünk.. És nekem is vannak haverjaim, akikkel csomót dumálunk, de ha valaki kérdezi, tényleg nem tudom elmondani mikről, mert hát tényleg mindenről :D
Nem azt mondom, hogy nem csal meg, mert nem tudom, a háttérben mik vannak. Én csak azt mondom, hogy ez önmagában még nem bizonyíték!
Szeretem a telefonomat, s igen, mindenhová magammal viszem, még a wécére is. Azt meg kikérném magamnak, hogy mást ez zavar és belegondol dolgokat. Felháborító, hogy a magán szférámba valaki így kutakodjon! Csak azért se válaszolnék ilyen kérdésekre, hogy miről beszélgettek, Semmi köze hozzá!
Nem szabad így hozzá állni ehhez a helyzethez, ne tedd...mert ez egyenes út az elvesztéshez. Nem kutakodnék...minek...ha ő nem ebbe a kategóriába esik, úgy is előbb utóbb megtudod...s az őt minősíti, s nem téged. Még vele vagy, ne gondolj erre...szeresd...
Nézd, ha van valakije, akkor más jelek is vannak nemcsak a telefon. A furcsa inkább az, hogy ha eddig nem volt rátapadva a telefonjára, és ez egy újabb szokása lett. Akkor valóban lehet jelentősége. De gyanítom nem pusztán a telefonos viselkedése az amiért elkezdtél gondolkozni ezen a kérdésen.
Azt is figyelni kell, hogy egyébként más lett-e, veled hogyan viselkedik. Szereti-e a közeledésedet, vagy inkább kifogásokat keres hogy ne kelljen veled lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!