Apukam miert hisztizik allandoan valamiert?
Egy héten egyszer beszélnék Apámmal skypon, és nyugodtan élnék külföldön. Éld az életed és felejtsd el Apádat! Rád akar telepedni csak...
Amikor meg haza jöttök akkor meg egyszer-egyszer menj csak át hozzá a gyermekeddel, hogy még is tudja ki a nagyapja, és kb ennyi!
Ne törődj vele ez a megoldás, hisz elmentél...
Apa emlékszer hány éves vagyok? Hogy van férjem gyerekem meg saját életem? Heti x időt tudok rád szánni. Ha vitatkozni akarsz kikapcsolom a gépet aztán pukkadozz ott ahol nem látlak téged. Az idegeskedésed meg balhéid nem hiányoznak, ha tudsz beszélni is, nem csak oltani itt leszek ha nem vagy rá képes s megint elkezded jó ideig nem látsz majd mert ez már nem érdekel.
Na ezt kéne mondani és ha kell legalább egy évig TÉNYLEG betartani. Még jobb ha a tesód is. Ha nem kommunikáció képes akkor nem kell kommunikálni. Se a számonkérés, se anyudról, se a 25 éves dolgokról se semmiről!
Amint kezdi s érzed a felszereltséget szépen köszönj, oké neked ennyi akkor elég, ha majd tud normális lenni jelentkezzen addig pá!
Nálunk is ez megy. Nem bírom elviselni az ordítozásait, és hogy tönkre tette a gyerekkoromat ezzel. Én úgy oldottam meg, hogy gyakorlatilag nem beszélek vele. Megszakítottam minden kapcsolatot vele. Muszáj volt. Akár hányszor "beszélgettünk" mindig a régi sérelmeit hozta fel undorító formában (nem lehet elmagyarázni, de gyomorforgató a stílusa), nekem fontosabb a saját lelki egészségem , mint a vele való "kapcsolatom". Nem bírtam már tovább mellette, lelki terrornak voltam kitéve éveken át.
Megértelek és sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!