Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már vkinek olyan, hogy megcsaltak és? .
Figyelt kérdés
...hijába bocsájtottál meg neki, rá egy bizonyos idöre( ami lehet akár csak 1-2 honap vagy több év is) nem birtál együtt élni ezzel a tudattal és emiatt lett vége a kapcsolatodnak?2012. dec. 28. 16:43
1/5 anonim válasza:
Volt.
Nem pont csak ez vetett véget neki, de szervesen hozzájárult. De legalább rájöttem, hogy nem tudok megbocsátani semmilyen megcsalást. Pedig először azt hittem tudok, de kiderült, hogy nem.
Van akinek megy, nem azért, nekem nem ment.
21L
2/5 anonim válasza:
Remélem, hogy nekem nem lesz ilyen... Két hétig úgy tűnt, nem tudom elfelejteni, de most már jobb a kapcsolat mint valaha. Igaz az én esetemben egy nem is általa kezdeményezett csókról van szó, részegen (igen, tudom a részegség nem mentség). Nem tudom a te esetedben miről van szó, de tudok olyanról is, amikor szex volt, és együtt vannak még mindig
3/5 anonim válasza:
Par honapja tudom, de meg mindig minden percem ez tölti ki!
Megölt belülről, szeretem nagyon, ugyanakkor gyűlölöm!!!
Nem hiszem, hogy valaha is meg fogom bocsátani, de megpróbálok ezzel együtt élni.
Ja, es már nincsenek terveim a jövőt illetően, csak a manak élek.
En soha nem fogom megcsalni őt, es mast sem tudnék,.pedig lett volna rá lehetőség!
4/5 anonim válasza:
Engem si megcsaltak...szornyu erzes, nem szamiotttam ra h megtortenhet ilyen...epp nem jartunk de szinte rogton a szakitas utan kavarni kezdett valakivel, o szakitott velem, nem e miatt, sok problemank volt...aztan abbahagyta es elkezdett ismet kozeledni...mar csak egy hajszal valasztott el minket az uj , boldog kapcsolattol, de ezt bevallotta es igy en nem tudtam folytatni...folyton arra gondolok h volt kepes vegig csinalni az egeszet...egy reszeg csokot meg siman megbocsajtenek ehhez kepest...persze az is rossz az embernek de ilyenkor az szintew semminek tunik...es nem csak egyszer de tobbszor is megtette vele, es ez a tudat h vonzodott hozza....nem tudok kibekulni vele...o volt eletem szerelme, az elso szerelem , akivel az elso kapcsolatom volt...ugy erzem nem tudnek boldog lenni mas mellett, es legszivesebben megbocsajtanam neki mert annyira hianyzik, de felek h nem lenne jo es h eszembe jutna sex kozben...borzalmas erzes...a legtisztabb erzeseimet gyalazta meg...
5/5 A kérdező kommentje:
Öszintén nagyon köszönöm a válaszokat de komolyan... köszönöm
2013. jan. 15. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!