Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtad meg, hogy megcsaltak?
Barátnőmet a szeme láttára csalták meg, ő így jött rá. Viszont őt valamiért mindenki megcsalja, engem még nem csaltak meg soha, pedig én átlagos nő vagyok,ő pedig egy szép lány.
Szóval én nem hiszek benne, hogy ez nem az ő hibája.
5 éves kapcsolatban hirtelen nemi beteg lettem.
Hát így.
"nem hiszek benne, hogy ez nem az ő hibája"
Hogy lenne már az ő hibája? Ő ment félre? NEM.
Persze egy kapcsolat 2 emberen múlik. Abban hibás lehet, hogy a kapcsolata megromlott,
DE
hogy a másik fél gerinctelen módon félrek.rt, ahelyett, hogy szépen kiszállt volna a kapcsolatból...
hát nehogy már az ő hibája legyen!
Szép barátnő lehetsz!
Már miért lennék rossz barátnő? Mert felismerem, hogy igenis van oka annak, amiért általában nem veszik komolyan? Ez nem az én hibám. Neki is megmondtam.
Akkor lennék szemét, ha nézném és nem próbálnék segíteni.
Még mindig nem értitek.
Rosszul választ - az ő hibája. Igen, valószínűleg mindig ugyanolyan típus mellett köt ki.
Elromlik a kapcsolat - igen, valószínűleg az ő hibája is. Ketten kellenek egy rossz kapcsolathoz.
A gerinctelen féreg párja beledugja a szerszámát egy másik nőbe, ahelyett, hogy előbb szakítana vele -> már hogy a fenébe lenne a nő hibája? Tán ő tartotta a gyertyát?
Ma tudtam meg.
Sikerült.megszereznem a telefonjanak a reszletes jegyzeket.
Tagadott, csak egy barat, csak csók volt, csak oralis sex, csak ketszer, de gumival, eloszor gumi nelkul, nem szeretem, kicsit beleszerettem.
Itt tartunk, meg este beszéljük tovabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!