Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudtad meg, hogy megcsaltak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtad meg, hogy megcsaltak?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen azok írjanak, akiknek volt már ilyen jellegű problémájuk.
2012. okt. 13. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Barátnőmet a szeme láttára csalták meg, ő így jött rá. Viszont őt valamiért mindenki megcsalja, engem még nem csaltak meg soha, pedig én átlagos nő vagyok,ő pedig egy szép lány.

Szóval én nem hiszek benne, hogy ez nem az ő hibája.

2012. okt. 13. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:

5 éves kapcsolatban hirtelen nemi beteg lettem.

Hát így.

2012. okt. 13. 18:07
 3/11 anonim ***** válasza:

"nem hiszek benne, hogy ez nem az ő hibája"

Hogy lenne már az ő hibája? Ő ment félre? NEM.

Persze egy kapcsolat 2 emberen múlik. Abban hibás lehet, hogy a kapcsolata megromlott,

DE

hogy a másik fél gerinctelen módon félrek.rt, ahelyett, hogy szépen kiszállt volna a kapcsolatból...

hát nehogy már az ő hibája legyen!

Szép barátnő lehetsz!

2012. okt. 13. 18:09
 4/11 anonim ***** válasza:
ha valakit mindenki megcsal, akkor valszeg benne van a hiba. rosszul választ. vagy megrontja a kapcsolatot. nem ad bele mindent a kapcsolatba. szerintem mind a két fél pont ugyanúgy hibás ilyenkor. ebben az esetben, ha már többször is megcsalták az illetőt, és több különböző ember. ha egyszer csalják meg, akkor még rá lehet fogni arra, hogy a srác kicsapongó természet.
2012. okt. 13. 18:15
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Már miért lennék rossz barátnő? Mert felismerem, hogy igenis van oka annak, amiért általában nem veszik komolyan? Ez nem az én hibám. Neki is megmondtam.

Akkor lennék szemét, ha nézném és nem próbálnék segíteni.

2012. okt. 13. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értitek.

Rosszul választ - az ő hibája. Igen, valószínűleg mindig ugyanolyan típus mellett köt ki.

Elromlik a kapcsolat - igen, valószínűleg az ő hibája is. Ketten kellenek egy rossz kapcsolathoz.

A gerinctelen féreg párja beledugja a szerszámát egy másik nőbe, ahelyett, hogy előbb szakítana vele -> már hogy a fenébe lenne a nő hibája? Tán ő tartotta a gyertyát?

2012. okt. 13. 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem,de oka van annak, ha valakit annyira tartanak, hogy gerinctelen módon félremenjenek.
2012. okt. 13. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elmondta nekem.
2012. okt. 13. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Ma tudtam meg.

Sikerült.megszereznem a telefonjanak a reszletes jegyzeket.

Tagadott, csak egy barat, csak csók volt, csak oralis sex, csak ketszer, de gumival, eloszor gumi nelkul, nem szeretem, kicsit beleszerettem.

Itt tartunk, meg este beszéljük tovabb

2012. okt. 29. 21:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ezen már nincs mit beszélni. :(
2012. okt. 29. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!