Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak-ti hogyan tettétek túl magatokat rajta?
Ugyanígy jártam. Szerettem, próbáltam megbocsátani, de nem tudtam benne bízni többé. Szakítás lett a vége.
26F
Dettó! Próbáltunk utána még együtt maradni...de 3 hónapig bírtuk...én sem bíztam benne.....
24F
hasonlóban vagyok, csak józan volt és meg is dugta a csajt.. mi szakítottunk. még nem tettem magam túl rajta, elég nehéz.
nem tudom mit mondhatnék.
Eléggé lehangoltak most az itteni emberkék. De, hogy legyen egy pozitív is. Engem is megcsalt, csókkal, részegen, nem is ő kezdeményezte. Igaz mi már lassan három éve vagyunk együtt. Még új a dolog, egy hónapja tudom, de viszonylag jól megbírkóztam vele. Leültünk, megbeszéltük a dolgot. Mivel ő megrendült, hogy elveszíthet, igencsak észbe kapott, és most jobb a kapcsolatunk, mint azelőtt. Nem mondom, hogy nem jut még eszembe, és hogy máris 100%-osan bízok benne, de úgy érzem, hogy minden rendben lesz, mert érzem, hogy szeret, és én is szeretem. Plusz, nincs olyan ember, aki ne hibázna, ki ezzel, ki azzal. Természetesen még egy ilyet valószínűleg nem tudnék megbocsájtani, szexet meg elsőre sem, sehogysem. Emellett tökéletesen megvagyunk, lelkileg, szexuálisan. Elég tanulópénz volt neki, ahogy látta, hogy hogy bánt azért a dolog. Láttam rajta, hogy jobban fáj neki, hogy megbántott, mint nekem ez az egész dolog.
Szóval röviden, sok függ attól, hogy milyen volt addig a kapcsolat, és hogy viselkedett utána. Barátnőm pasija lefeküdt valaki mással. Egy hónap után megbocsájtott neki, lassan 3 éve vannak ők is együtt. Ez nekem nem férne bele, de erre is van példa.
Ha a barátod azt írta a csajnak, hogy végre szerelmes, akkor én megbocsájtanék neki, mármint úgy tényleg. A másik meg, hogy előtted kicsapongó volt, az én barátom is, így még többet jelent, hogy mellettem lenyugodott, amikor addig el sem tudta képzelni, hogy egy csaj mellett maradjon sokáig.
De a lényeg, hogy te tudod, hogy mennyire fér bele, mennyire szereted őt, és meddig fog ott motoszkálni a fejedben, hogy vajon mit csinálhat nélküled, ha 4 hónapja tudod és nem megy, az elég rossz jel:S Ha nem rég, akkor ez az időszak ilyen gyomorideges lesz sajnos, de szorítok, hogy túl tedd magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!