Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak?
az ha egy fiunka van barátnője és találkozik egy másik lánnyal, de nem csinálnak semmit csak beszélgetnek, akkor az megcsalásnak számít szerintetek ??
17.L
Az nem megcsalás. De ha randiznak akkor az elég nagy baj már. Ha csak úgy összefutnak "véletlen" az nem.
Szerintem a csóknál kezdődik a megcsalás.
Ha a barátod, akkor köteles válaszolni arra, hogy
- miért futottak össze, miért volt szükségszerű
- és hogy te miért nem tudhattál erről
Max. ennyit tehetsz. Vagy ezeket kérdezted már???
De úgy hiszem ez elég baj, hogy ő más lányokkal szervez talákát. A végén megégeti magát és akkor majd arra fog hivatkozni, hogy "jajj csak úgy véletlen megtörtént". Nem tartom helyesnak.
Az mindegy. Én is megbeszéltem már sok csajjal találkozót, pusztán csak azért mert ismerem és egy kv-ra leültünk beszélgetni. Ha csak két alkalommal is kiakadt volna a barátnőm egy ilyen találkozáson, már nem lenne a barátnőm... Nekem nem kéne egy hisztis féltékenykedős csaj...
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!