Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi számít megcsalásnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés

az ha egy fiunka van barátnője és találkozik egy másik lánnyal, de nem csinálnak semmit csak beszélgetnek, akkor az megcsalásnak számít szerintetek ??

17.L

2012. dec. 26. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Az nem megcsalás. De ha randiznak akkor az elég nagy baj már. Ha csak úgy összefutnak "véletlen" az nem.

Szerintem a csóknál kezdődik a megcsalás.

2012. dec. 26. 20:11
 2/7 A kérdező kommentje:
nem véletlen futottak össze, meg volt beszélve
2012. dec. 26. 20:12
 3/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem az egyik legjobb barátom fiú, 7 éve ismerjük egymást, mindketten boldog párkapcsolatban élünk és előfordul, hogy kettesben a párunk nélkül elmegyünk ide-oda. Mondjuk az is igaz, hogy én jóban vagyok az ő barátnőjével és ő is baráti kapcsolatban van az én kedvesemmel, szóval megbíznak bennünk, tudják, hogy nem lépnénk félre, főleg nem egymással.
2012. dec. 26. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha a barátod, akkor köteles válaszolni arra, hogy

- miért futottak össze, miért volt szükségszerű

- és hogy te miért nem tudhattál erről

Max. ennyit tehetsz. Vagy ezeket kérdezted már???

De úgy hiszem ez elég baj, hogy ő más lányokkal szervez talákát. A végén megégeti magát és akkor majd arra fog hivatkozni, hogy "jajj csak úgy véletlen megtörtént". Nem tartom helyesnak.

2012. dec. 26. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Az mindegy. Én is megbeszéltem már sok csajjal találkozót, pusztán csak azért mert ismerem és egy kv-ra leültünk beszélgetni. Ha csak két alkalommal is kiakadt volna a barátnőm egy ilyen találkozáson, már nem lenne a barátnőm... Nekem nem kéne egy hisztis féltékenykedős csaj...

25F

6/7 A kérdező kommentje:
de a fiu tudja, h a lánynak tetszik
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem van pasim és sok fiú barátom is van, neki meg lány barátai.. szerintem ölelés ami még belefér :) meg talán arcra puszi köszönésnél...
2012. dec. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!