Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi számít megcsalásnak?
puszi,csók,szex......nálatok hol a határ,ami már a megcsalás kategóriába tartozik?
17/L
Volt már részem "érzelmi megcsalásban", sok szempontból rosszabb, mintha bármi történt volna a delikvensek között...
Véleményem szerint minden megcsalás, amit a másik előtt szeretnénk eltitkolni. Érsd: ha a párom találkozgat egy ellenkező neművel, az nem gond, ha nyíltan beszél róla. Ha már titokban csinálja, neadjisten még hazudik is arról, hogy hol van, az már mindenképpen megCSALÁS, hiszen benne van a szóban is, hogy csalunk, becsapjuk a másikat. Ez az, ami nekem nem fér bele!
Szia! Szerintem azért vagyunk emberek, mert uralkodni tudunk az ösztöneink felett. Ha egyszer valaki kimondja az "igen"-t, és hűséget fogad a másiknak, akkor tartsa magát ahhoz. Ha pedig nem sikerül, szakítson.
Az, hogy mindenből "kiszedem" a számomra legjobban tetszőt, és egy kicsit itt is vagyok meg ott is, abszolút azt jelenti, hogy átadom az irányítást az ösztöneimnek.
Ez több szempontból is hülye lépés: pl. megbántod a többi "részt vevőt", hiszen akaratlanul is kiosztasz rájuk egy olyan szerepet, amiben mindketten másodikok csupán és az első te vagy - a te kényelmed és boldogságod. Másrészt, valószínű, hogy ha a párod ezt megtudja, és hozzád hasonló felfogású, ő is félrelép majd - és "érdekes módon" ezt nem lesz majd olyan könnyű elnézni, mint a saját félrelépésedet. Harmadrészt: nem lehet "megállj"-t parancsolni. Ha megtetted egyszer, megteszed még egyszer, és így tovább - meglehet, mindig mással és mással.
Szóval, szerintem embertelen dolog, a vége valószínűleg az lesz, hogy idős korodra végtelenül magányos maradsz... Az ilyen embert hosszútávon nem lehet megbecsülni és feltétel nélkül szeretni - szerintem...
Engem az is érdekelne, hogy ha elvonatkoztatunk a megcsalás-nem megcsalás kifejezésektől:
Most ismerkedek egy lánnyal, aki állítja, hogy a fiúbarátai és a lánybarátai egyenlőnek számítanak Neki, és ha a lánybarátját megöleli, akkor a fiúbarátait is. Aztán írja nekem face-en, hogy a tomi úgy megszeretgetett, (az osztályban szokott ölelkezni a fiúkkal), a gergő a hátára vett vasárnap délután...
Most bennem van a hiba, hogy ezt nem nézem jó szemmel és tényleg ez egy normális dolog, vagy párkapcsolat mellett nem kellene ezt csinálni, ahogy én gondolom?
Bocsi, hogy belerondítok a kérdésedbe, de akkor válaszolok Neked:
Én nem használom ezt a kifejezést, hogy megcsal, de a barátnőm ne puszilgasson más férfiakat!
Jó, egy szülinapon, vagy karácsonykor ajándékozásnál más, de csak úgy a suli előtt, buszmegállókban általános helyzetekben ne is puszilgasson másokat!
És nálam van egy fontos dolog, úgy hívják, hogy bizalom. Ez egy javíthatatlan dolog! Ha egyszer elromlik, akkor az el van romolva, és akkor már megette az egészet a hóember! Mert mit csináljak egy olyan partnerrel, akiben nem tudok bízni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!