Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak?
Figyelt kérdés
A barátom interneten beszélgetett egy csajjal mesztelen képeket küldözgetett neki amit nagyon szivesen nézegetett, és közben szexuális dolgokról beszélgetett, tulajdonképpen hogyan csinálnák együtt... szóval a véleményetekre vagyok kíváncsi. ja és persze soha nem mondta volna el és miután lebukott utána is hazudozott... szerintetek?#megcsalásnak?
2012. nov. 8. 22:55
1/12 anonim válasza:
Figyelj, miért nem csinálsz te vele ilyet?
2/12 anonim válasza:
Én elhagynám. Lehet az a gond, hogy nem adod meg neki a kellő élvezetet.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem megcsalás. De nem is szép dolog egy kapcsolatban ilyet csinálni. Aki egyszer hazudik, többször is fog. Szóval nincs értelme még megbeszélni sem.
Keress vki mást.
4/12 anonim válasza:
Lehet,hogy nem klasszikus megcsalás, de mindenképpen egyfajta félrekacsintás. Én ilyet nem bocsátanék meg, szakítanék, mert komolytalan.
5/12 anonim válasza:
Én ezt nem tűrném el.Szakítanék. A következő lépés úgy is a megcsalás lenne. :S
6/12 anonim válasza:
Ez még nem megcsalás. Ami ezek után fog jönni, na az lesz a megcsalás.
Ha egy lánnyal arról beszélget hogyan csinálnák és képeket küldözgetnek egymásnak, akkor már csak alkalmas hely és idő hiányzik a megcsaláshoz.
8/12 anonim válasza:
Na figyelj csak!A szerencse ebben a szerencsétlen helyzetben az hogy rajta kaptad őket és te emelt fővel kiszállhatsz ebből a kapcsolatból!Legalább tudod hogy ez a gyerek akivel jársz ritka aljas gyökér!Amúgy gondolj csak bele..Ha már ilyet csinál a hátad mögött lehet már rég túl van azon hogy megcsaljon téged...Vagy is a válaszom nem számít hogy megcsalás e vagy sem, ha már ilyet csinál nem tisztel, nem becsül meg és nem szeret téged eléggé, úgyhogy jobban teszed ha kidobod, mert ha mellette maradsz már csak idő kérdése hogy félrelépjen.. feltéve ha eddig még nem tette meg.. sajnálom! :(
9/12 Hanariko válasza:
Hát nem egy klasszikus megcsalás, de gyakorlatilag elméletben már egymásra élveznek meg nézegeti a meztelen képeit...szerinted?
(amúgy lehet van abban valami, hogy nem kap meg mindent, de akkor meg: kommunikáció)
10/12 anonim válasza:
Ez még nem számít annak, de én nem járnék ilyen fiúval! Ha nagyon szereted, akkor adsz neki még egy esélyt... Ez esetben megbeszéled vele, hogy ez zavar és ne csinálja. Aztán ha folytatja akkor hagyd ott mindenképp. Bár ha hazudik akkor már most elgondolkodnék, hogy mennyire komoly a kapcsolat az ő részéről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!