Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Megismerkedte megy fiúval.., nagyon rendes és aranyos.., találkozni akar velem.., és úgy érzem, hogy én is szeretnék megismerkedni vele. Viszont nekem van egy 7 hónapos kapcsolatom.., nem akarom felrúgni egy ismeretlen miatt. Szeretem a párom, viszont tetszik az ismeretlen is :/ A párommal úgy jöttünk össze, hogy én nem szerettem.., mégcsak nem is tetszett.., és még most is úgy érzem, hogy nem ő az igazi.., nagyon ragaszkodom hozzá, az tény.., viszont ő nagyon szeret engem.., és nem érdemli meg hogy megcsaljam. Viszont vonz a kíváncsiság, hogy milyen lehet mással. Mit tegyek? Remélem elég érthetően fogalmaztam :) előre is köszönöm a válaszokat! :)
2012. nov. 15. 19:23
 1/4 Dubliners ***** válasza:

Én tudom mit kéne tenned:

"Süssél nekem palacsintát"

2012. nov. 15. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt te is tudod. Menj el, ismerkedj meg vele. Ez még nem megcsalás ha nem mentek messzebb. Majd az első találkozás után el tudod dönteni, hogy mit akarsz.
2012. nov. 15. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szakíts! De nem a másik miatt, hanem mert tudod, hogy nem ő az igazi. Sosem gondoltad úgy, hogy ő lenne az. Ha megteszed, akkor nyugodtan randizhatsz.
2012. nov. 15. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Szereted a párod, de nem annyira, hogy ne akarj jobbat keresni. Ennek mégis mi értelme van? Ismerkedni mással nem megcsalás, de szánt szándékkal kvázi randizni egy sráccal, aki egyértelműen tetszik, az már az érzelmi megcsalás esete.

Te igenis azzal a céllal találkozgatsz, hogy megnézd, működne e az új sráccal, mert a jelenlegi párkapcsolatod nem valami jó, de amíg nincs jobb, beéred vele. Bocs, de én ezt képtelen vagyok megérteni: ha én a jelenlegi párommal akarok lenni, akkor nem akarok összeismerkedni mással, hogy kísértésbe vigyen. Ha meg annyira tiszteled a jelenlegi párodat, mint mondod, akkor meg mi a rákért kezeled úgy, mint egy biztos B tervet??? Na EZ az, amit nem érdemel meg az a szerencsétlen!

2012. nov. 19. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!