Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lefeküdt mással, mi legyen (komplikált)?
Nyilvánvalóan nem szeret!
Egy megcsalást nem lehet indokolni.. Ha szeret téged,bármilyenek is a körülmények nem fog lefeküdni mással.
Tényleg jobbat érdemelsz,mert ha te azért dolgozol,hogy jobb legyen az életetek és ő ennyibe veszi azt,amit érte teszel akkor igenis sokkal alábbvaló, mint te.
De persze a döntést csak te tudod meghozni, mert könnyű azt mondani egy küldő személynek,hogy dobd meg szakíts vele, mert ez meg az.. Mivel ha szeretsz valakit nem ilyen egyszerű a történet,hogy na akkor viszlát! Persze ésszerű megoldás az ha szakítasz vele, de mint tudjuk a szerelemben általában háttérbe szorulnak az észérvek..
Szóval ezt csak te tudod eldönteni.
Jártam már hasonlóan. Dobd ki a francba.
30/F
Köszönöm mindenki véleményét, segítségét!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
Volt olyan, hogy 1 hónapig nem találkoztunk a barátommal (amúgy is távkapcs, szóval csak hétvégente találkozunk) ebből egy hétig osztálykiránduláson voltam, ahol mindenki tök részeg volt, és az egyik fiú haverom felajánlotta, hogy velem alszik. Nekem is hiányzott az ölelés, de nekem a barátom ölelése hiányzott, ezért nemet mondtam. Nincs az az ok, ami feljogosíthatná a barátnődet a megcsalásra.
Szerintem dobd. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!