Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, ő egyből lefeküdt mással. Visszafogadnátok?
Nem az az elsőrangú kérdés, hogy lefeküdt mással a szakítás után.
Az elsőrangú kérdés, hogy miért szakítottatok? Az ok amiért szakítottatok, az megváltozott-e? (ha pl. tulajdonsága miatt, akkor nem kezdenék vele újra)
Szakítás - kibékülés ügyben, pedig ne azzal foglalkozz, hogy így szereted, úgy szereted. Nem ez a lényeg... már bocsi. Attól még nem lehet jó egy kapcsolat, mert te szereted. És hol marad ő?
Igen én is voltam így, évekig együtt voltunk és imádtam de csak ritkán tudtunk találkozni és félrekrt. Két évig zaklatott és próbált kiengesztelni de szólni sem bírtam hozzá sosem, nemhogy hozzáérni.
Nézd a jó oldalát, legalább hamar kibújt a szög a zsákból sokkal rosszabb is lehetett volna(ha van gyerek pl.)
Nem tudom mit vagy ezen megsértődve, nem is voltatok együtt, ez így nem megcsalás.
Nagyon sokan menekülnek a szexbe, ha felejteni akarnak. Még én is ezt tenném, mert valamiért az él a fejemben, hogy így könnyebb, lehet, hogy az is.
Másrészről ő azt sem tudhatta, hogy ti kibékültök-e. Ha nem, akkor talán örökké szex nélkül kellett volna élnie?
ma 11:10 vagyok
Még annyi hogy senki nem tökéletes és mindenki hibázhat,végtére nem megcsalt téged mert nem voltatok együtt.Igaz egyből lefeküdt valakivel ez a tudat nem jó,de bevallotta hogy szeret téged.Én adnék egy kis időt és megpróbálnám újból a dolgot.Sok kapcsolat ilyenek után még jobb lett és jobban becsülték egymást.Próbáld meg ha nagyon szereted,de egy kis időt még hagyjál hogy lenyugodjál.Fogadd vissza,szexeljetek egy nagyot és minden ok lesz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!