Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk, ő egyből lefeküd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, ő egyből lefeküdt mással. Visszafogadnátok?

Figyelt kérdés
A párommal 1 év után szakítottunk és ő egyből lefeküdt valaki mással. Utána visszafogadtam, de amikor kiderült ez akkor nem tudtam elfogadni és megint szakítottam vele. 1 hónap után felkeresett, hogy nem tud nélkülem élni. Én közben beszéltem azzal a sráccal akivel anno lefeküdt és kiderült hogy az egy hónap alatt még 2x együtt voltak. Számon kértem a barátnőm és most azzal védekezik, hogy nem voltunk együtt szóval ez nem megcsalás, ő így akart felejteni de nem sikerült neki. Mi erről a véleményetek? Az a baj hogy én szerelmes vagyok belé, elmondása szerint ő is belém csak elkövette ezt a hibát és nagyon megbánta. Mind2-őnknek első komoly kapcsolata ez.
2012. dec. 20. 10:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

ma 11:46

Persze lehetséges,de azért egy igényesebb nő azért megnézi hogy elötte kivel fekszik össze még ha egy éjszakás is.Nőnek könnyű találni igen,de egy valamire való nő vagy csaj azért megnézi hogy kivel fog dugni.Most ha ő azért megválogatja akkor a 'selejtekke' amiből elég sok van,nem fog össze feküdni.Vagy már valahonnan ismeri régebről.Ilyen esetben én erőssen elgondolkodnék azon hogy nem e megcsalás történt és hogy nem e volt e az illető esetleg meg régebben már a kapcsolat alatt is..

2012. dec. 20. 11:51
 22/27 anonim ***** válasza:

Azért ezt könnyen lehet szűrni. Nem kell ismerned ahhoz, hogy tudd igényes, de éppen akár ismerheted is.

Persze, hogy megválogatja egy igényes nő, hogy kivel fekszik össze, épp ezért sírnak itt rengetegen, hogy nekik nem jut akármikor szex, egy nőnek meg igen.

Elég ha végignézel valakin, utána pedig meghallgatod milyen hangnemben válaszol.

2012. dec. 20. 11:54
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem. Még ha elvileg szabad is volt, akkor sem, mivel az első dolga az volt, hogy mással kefélt.
2012. dec. 20. 12:17
 24/27 Johnny B. Goode ***** válasza:
Tehát egy szónak/válasznak is száz a vége: NEM :D
2012. dec. 20. 12:26
 25/27 Captain Obvious ***** válasza:
Ne légy balf*sz. Ketteske volt, akivel új életet akart kezdeni, kúrt vele, ketteske dobta, most meg próbálja visszakuncsorogni magát hozzád. Ha összejött volna a másik sráccal, most vígan kefélne vele, téged meg le se sz*rna. Ne legyél kényelmi állandó.
2012. dec. 20. 12:45
 26/27 anonim válasza:

Neharagudj ha ezzel megbántalak de ha egyböl a kuki kell neki akkor eléggi ribi lehet a csaj

Szerintem probald meg elfelejteni hatha sikerul.

Idovel valszeg ugyis menni fog.

2021. ápr. 1. 12:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Bő 8 éves kérdés, szerintem sikerült túllépnie ;)
2021. ápr. 1. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!