Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van értelme újrakezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme újrakezdeni megcsalás után?

Figyelt kérdés
Megcsaltak, de leírnám az előzményeket. Sokszor bunkó voltam a barátnőmmel, részegeskedtem előtte, megbántottam szavakkat sőt meg is ütöttem egyszer. Persze nem konstans voltam vele ilyen, sokszor a tökéletes pasi voltam de néha elszaladt velem a ló. Közben felbukkant egy harmadik személy akihez a bnőm átment beszélgetni (mi akkor éppen szakításban voltunk) és lefeküdt vele. Utánna nagyon megbánta, vissza is jött hozzám egyből, de kb 1 hónappal az eset után kiderült, hogy megcsalt és megint szakítottunk. Azóta rengeteget beszélünk a hibáinkról, hogy mi miért volt, tényleg őszintén megbeszéltünk rengeteg dolgot (és még fogunk is) Én belátom, hogy hibáztam sok dologban és úgy érzem ő is. Van értelme tiszta lappal indulni ilyenkor vagy ez úgysem fog változni? Tapasztalatok?

2012. okt. 18. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es: Nem fog el néha a kísértés, hogy mi lenne, ha?
2012. okt. 18. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
engem is megcsaltak, újrakezdtük, és nagyon is sokat változott, nem csak szerintem, hanem a környezete szerint is. azóta lassan 3 éve vagyunk együtt :)
2012. okt. 18. 11:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Szted van olyan ember, akit SOHA nem fog el semmiféle kísértés?

2012. okt. 18. 12:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Neha jo az ilyen, hideg zuhanykent er mindkettötöket es kitisztul a fejetek. Ha a sok problema utan is ujra akarjatok kezdeni azt mondom hajra, csak a lenyeg, hogy tanuljatok a hibakbol! Különben a törtenelem megismetli önmagat.
2012. okt. 18. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!