Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme újrakezdeni megcsalás után?
Figyelt kérdés
Megcsaltak, de leírnám az előzményeket. Sokszor bunkó voltam a barátnőmmel, részegeskedtem előtte, megbántottam szavakkat sőt meg is ütöttem egyszer. Persze nem konstans voltam vele ilyen, sokszor a tökéletes pasi voltam de néha elszaladt velem a ló. Közben felbukkant egy harmadik személy akihez a bnőm átment beszélgetni (mi akkor éppen szakításban voltunk) és lefeküdt vele. Utánna nagyon megbánta, vissza is jött hozzám egyből, de kb 1 hónappal az eset után kiderült, hogy megcsalt és megint szakítottunk. Azóta rengeteget beszélünk a hibáinkról, hogy mi miért volt, tényleg őszintén megbeszéltünk rengeteg dolgot (és még fogunk is) Én belátom, hogy hibáztam sok dologban és úgy érzem ő is. Van értelme tiszta lappal indulni ilyenkor vagy ez úgysem fog változni? Tapasztalatok?
De pont ezt beszéltük meg, hogy én képes vagyok megváltozni. Nem is csak miatta, hanem magam miatt is.
2012. okt. 18. 10:16
3/14 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, és tényleg mindketten hajlandóak vagytok tenni a kapcsolatotokért, akkor igen, van.
2012. okt. 18. 10:20
4/14 anonim válasza:
te bántod és vered a barátnődet
a barátnőd megcsal téged
sok boldogságot...
2012. okt. 18. 10:32
5/14 anonim válasza:
Négyesnél a pont.
Megérdemlitek egymást...
2012. okt. 18. 10:39
6/14 A kérdező kommentje:
Nem értitek a lényeget azt hiszem. Pont azt kérdeztem, hogy szerintetek van e esély arra ha szeretjük egymást, hogy megváltozunk és tanulunk a hibáinkból.
2012. okt. 18. 10:50
7/14 Shai-Hulud válasza:
Persze, van esély. Kérdés, hogy mennyi?
Ha TÉNYLEG megváltozol, és normálisabb leszel,
és TÉNYLEG megváltozik, és hűséges lesz,
akkor van esélyetek egy jó kapcsolatra, amely egymás megbecsülésére(!!!) és a bizalomra(!!!) épül.
De ezt NEKTEK kell tudni, hogy képesek vagytok-e rá?
Pedro
2012. okt. 18. 10:55
8/14 anonim válasza:
Persze, lehet, de ehhez olyan őszinte döntések, akaraterő és türelem szükséges, hogy kevés párról mondható el, hogy mindkét félben meglenne ez a másikkal szemben. A probléma az, hogy nem tudtok tiszta lappal kezdeni, elvégre egyikőtöknél sem tisztázott még semmi, mindkettőtök hátán ott a batyu. Amíg ezek nem tisztázottak, nincs tiszta lap, de nem is kell, hogy legyen.
2012. okt. 18. 11:13
9/14 anonim válasza:
Leszögezem, hogy csak a kérdést olvastam el és most csak arra fogok válaszolni. Szerintem, ha egyszer valaki megcsalja a párját (mindegy milyen okból), akkor utána egyszerűen a megcsalt fél nem fog tudni teljesen megbízni a másikban, hiába kezdenék elölről, tiszta lappal. Valahogy a másik fejében mindig ott fog kattogni az a kétely, hogy gondolat, hogy vajon meddig lesz hűséges hozzá a másik, mikor kezd el megint csajozni/pasizni.
Tudom, hogy a legtöbb esetben, ha valaki megcsalja a másikat, mind a ketten hibásak, de én személy szerint nem kezdeném el újra az egészet.
2012. okt. 18. 11:15
10/14 anonim válasza:
Szerintem van értelme újrakezdeni.
Saját tapasztalat: megcsaltam a barátnőm, buliztam, kirúgott. Visszafogadott, elvettem, 2 gyerekünk van, mintaapa és férj vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!