Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért és hogyan lehet egy nő (akit a párunknak hiszünk és érzünk) ilyen?
Fél évig minden rendben volt elméletileg, irom elméletileg mert nem észleltem semmi különöst. Elköltözött másk városba tanulni azóta minden megváltozott. Egyik napról a másikra, mintha kicserélték volna, bunkó lett velem(elnézést a fogalmazásért), nem hivott, ha "zavarni" merészeltem ordibált és miegymás. Egy kis ideig én is tűrtem próbáltam megértő lenni de egy idő után nekem is elegem lett a folyamatos megalázásból és megkértem akkor fejezzük be, na tessék fekete leves.
Utólag kiderűlt volt 1 - 2 kaland de semmi több és én vagyok a szemét meg állat mert szakitottam.
Most akkor tényleg hibásnak érezzem magam mert nem értettem meg, vagy nem hagytam neki teret vagy valaki adjon valami értelmes választ. Egy hónapja tart, lassan munkámra sem tudok figyelni a nyugtatók miatt.
Előre is köszi. 23 / F
Jó h@lye vagy, ha még továbbra is szóba állsz vele.
Ezek szerint megteheti veled, azért csinálja. Ne keresd már soha, mert nem érdemli meg. Nem kell, hogy hibßztasd magadat!
Aki hülye, az is marad. Felejtsd el, élj mással boldogan, és örülj neki, hogy nem akkor kattant be, amikor már gyerek és család van.
Nyugtatókat meg ne szedj, felesleges. Csajozz, az segít, más nem.
Köszönöm szépen a tanácsokat. Anyukám szerint nem csak hüje hanem marha is de ez mellékes.
Tudom tovább kell lépjen az embernek fia de akkor sem értem az egészet, soha nem ilyen volt. Ezek szerint mint az alma amelyik megfagyott, kivül szép, tovább hadd ne folytassam.
Mondasz valamit, nagyvárosi életmóddal...Bár én a másodikat járom közbe de a földön vagyok még egyelőre.
Köszi szépen mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!