Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal de szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal de szeret?

Figyelt kérdés

Egyutt vagyok a baratommal mar lassan 3 eve. Ezalatt tobbszor irogatott nokkel (altalaban sexualis tartalmu uzeneteket) valamint EGY konkret megcsalasrol tudok. Nem igazan a megcsalast akarom reszletezni. Hanem valaszokat keresek. Nagyon sokszor bantott, sokat sirtam miatta es az onbizalmamat is teljesen elvesztettem neki koszonhetoen. De eletemben nem szerettem senkit ugy,mint Ot. Es O is ugyanezt allitja!! Latom rajta,hogy szeret. Nem vagyok hulye es nem beszelem be magamnak. Par honappal ezelott kis hijan elkoltoztem. Nagyon sirt es mondta,hogy nem birja elkepzelni az eletet nelkulem es bele hal a fajdalomba ha elveszit. Vissza terve a megcsalasra. Amikor az tortent, kozel alltunk a szakitashoz ugyanis a szeretoje ajanlgatta magat,hogy eltudna kepzelni a baratomat parjakent..stb De vegul velem maradt!!! Nem szakitott!!

A kerdesem az lenne lehetseges az,hogy valaki barmennyire is szeret de nem kepes ,,lemondani`` a megcsalasrol? Lehet ez egy fajta ,,betegseg``? Fiatalabb koraban elegge vissza huzodo srac volt, onbizalom nelkul. De mire felnott nagyon jo kepu lett es eszre vette mennyire erdeklodnek iranta nok amit ki is hasznalt. Ez nagyon jot tett az onbizalmanak de ugye egy ido utan en bejottem a kepbe. Szerintem az lehet,hogy nem birja levetkozni ezt az ,,eletmodot`` barmennyire is szeret.(evekig elte ezt az u.n. don juan eletmodot,ertheto lenne ha nem birna megvaltozni.) Szerintetek hulyeseget beszelek?

2012. okt. 10. 02:40
1 2
 11/17 menta34 ***** válasza:
9%
#9 azért remélem azt is éretted, hogy a megcsalás sokszor a nőn is múlik :)
2012. okt. 10. 16:23
 12/17 Hanariko ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a kommenteket, de olyan hogy nem képes lemondani a megcsalásról, létezhet. Viszont ez az illető szerintem senkit nem tud MÉLYEN, IGAZÁN szeretni. Mert a szerelemnek az a lényege, hogy akkor rá sem nézel másra,(és itt nem az utcán megfordulós ránézésre gondolok) NEM ÍRKÁLSZ MÁSOKNAK SZEXUÁLIS ÜZENETEKET, NEM CSALOD MEG A MÁSIKAT, NEM OKOZOL NEKI FÁJDALMAT stbstb. A barátod ezeket mind megtette. Mondani meg sírva fakadni hogy "te vagy az életem, ne menj el", k*rva könnyű ám...
2012. okt. 11. 18:45
 13/17 Hanariko ***** válasza:
100%

Jah és ez hogy:"ertheto lenne ha nem birna megvaltozni"

NEM, EZ NEM ÉRTHETŐ! Mint mondtam ez (lenne) a szerelem lényege, hogy totálisan megváltozik. Megtalálja azt a másik embert akit annyira szeret, hogy igenis megváltozik érte. És nem azért mert akarja a változást, hanem ösztönből, mert az a másik ezt hozza ki belőle.

2012. okt. 11. 18:48
 14/17 anonim ***** válasza:
93%

1.Én azt mondom, hogy lehet, hogy szeret és így képzeli az életet.. Belegondolsz ez egy férfi álom. Van aki az életbe mellette van, közbe andaloghat máshova is, mert a párja annyira szereti, hogy megbocsájtja.

2.Szerinted ellenkező esetben szerinted milenne?

3.Hiába szereted ha neked nem adja meg azt, amit érdemelnél-

4.Ugyanebben a cipőben voltam és én mertem lépni. Majd találtam olyat, aki mellett rájöttem, hogy miket képes voltam elviselni. De lehet azért is szenvedtem, hogy aztán Őt megbecsülhessem.

5.Ez már sehogy sem lesz egészséges kapcsolat! Ne kösd össze mégjobban vele az életed..

2012. okt. 11. 19:08
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

én is voltam ugyanilyen szituban..szerettuk egymást de a kapcsolatunk vége fele már kevesebb ideje volt rám és én meg nem szeretkeztem vele annyit amennyire szuksége lett volna..szoval ezért csalt meg..emiatt aztán vége is lett a kapcsolatunknak..szoval ez két oldalú dolog..és ezután már csak a szakítás a helyes dontés szerintem

21n

2012. okt. 11. 19:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy igazatok van. En is igy gondolom ahogy ti leirtatok. Lehet,hogy szerelmes vagyok de hulye, azert nem. Csak tudjatok milyen nehez valaki olyanrol lemondani akivel teljesen kiegeszititek egymast plussz a vilagon mindennel jobban szereted?! Mi nagyon jo part alkotunk!! En lobbanekony vagyok, mig o nyugodt termeszetu szoval igy a veszekedesek sem tartanak sokaig. Nagyon sok kozos is van bennunk, ugyanazokat a zeneket, filmeket, eteleket...stb szeretjuk. Allandoan nevetunk ha egymassal vagyunk es ha problemam is van akkor is, akar orakig kepes hallgatni engem. El tudom kepezelni vele az egesz eletemet. En a masik felemet talaltam meg benne. Tudom,hogy ha ez nem lenne mi lennenk a legboldogabb par a vilagon!!! De van...Nagyon nehez elengednem:(
2012. okt. 11. 19:53
 17/17 Hanariko ***** válasza:
100%

Csak én nem vágom, hogy mitlehet szeretni egy ilyenben? Hiába egészítitek ki egymást, ha ennyire semmibe vesz... persze ez a férfi álom hogy van aki mindent megbocsájt neki, de akkor is ugyanúgy semmibe veszi.

Jah meg ez a: nem kap meg valamit. Azt kérem szépen meg kell beszélni vagy szakítani.

Szóval valaki magyarázza már el, hogy nem ábrándul ki abból, aki megcsalja meg egyéb tisztességtelen módon bánik vele?

2012. okt. 11. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!