Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti elengednétek a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elengednétek a párotokat más lánnyal fürdőzni?

Figyelt kérdés

El szeretne menni 7 haverjával 2 lányhoz jakuzzizni, és mindkét lány nagyon bele van zúgva, és mindent megtesznek azért, hogy lecsapják a kezemről. Riszálják magukat, stb.

Elengedjem így?

Még csak pár hete vagyunk együtt.

2012. máj. 30. 14:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem fura a barátod hozzáállása. Ha csak egy sima strandbuli lenne a haverokkal, semmi gond nem lenne, de így? Mintha nyíltan dugni mennének.

Ha nem vagy még szerelmes, csinálj egy próbát. Ha megcsal, így járt, ha nem, akkor meg ő a főnyeremény.

De azért jól mondta vki, h elégítsd ki mielőtt elmegy a bulira, de vagy 2×.:D

Majd írd meg, hogy döntöttél!:)

24L

2012. jún. 1. 22:50
 22/37 anonim ***** válasza:
Valahogy érd el,hogy te is mehess,és az lesz a legjobb. Ha odamész a csajokhoz,gondolom nem fogják mondani,hogy héj te menj már haza! :-) Szóval szimplán menj te is és kész! Nehogy azt mondd barátodnak,hogy féltékeny vagy! Mondd azt,hogy milyen jó lehet a jakuzzi,és te is vágynál egy ilyen programra. Ugye nincs ellenére,hogy elkíséred? És ha azt mondja,hogy bocsi,de nem akkor meg oszd ki! Nemkanbuli, mivel lesz 2 csaj. Majd írd meg,hogy mi volt,vagy mire jutottál!
2012. jún. 1. 23:06
 23/37 anonim ***** válasza:

22/22 szerintem ez rohadtul átlátszó

Ha megcsal, akkor mond neki, hogy elnézed, és, amikor védtelen, akkor karmold szét a heréit.

2012. jún. 1. 23:13
 24/37 anonim ***** válasza:

ez nem is kérdéses, hogy NEM ENGEDNÉM!!

még nagyon úgysem lenne kedvem, hogyha én is vele lennék, pláne így..

de ah megbízol benne..végülis szabad ember..te érzed, hogy kellene döntened:)

2ol

2012. jún. 1. 23:28
 25/37 anonim ***** válasza:

Figyelj én ezzel az elengedés kérdéssel úgy vagyok, hogy mindenhova elengedem, mert önálló emberi lény, nem akarom korlátozni. Bízom benne, hogy nem csinál semmi olyat ami árt a kapcsolatunknak, de ha csinál - az azt jelenti, hogy nem jó a kapcsolatunk, nem vagyok neki elég... És akkor legalább kiderült ez...

Ha tényleg jó a kapcsolat és szeret, akkor hiába megy el a 2 lányhoz (lesz még ott 5 fiú is, lehet hogy ők hajtanak a csajokra!), én elengedném mert bízok benne...

2012. jún. 2. 09:13
 26/37 A kérdező kommentje:
Meg mondom neki, hogy döntsön ő, de ha elmegy, komoly következményei lesznek. azt nem mondom meg, hogy mi. és ha elmegy, kirúgom. ennyi
2012. jún. 2. 12:48
 27/37 anonim ***** válasza:
hát ha ennyire bizol meg a párodban, akkor jó is, hogy ilyen hamar megszabadul a kapcsolattól
2012. jún. 2. 13:01
 28/37 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább próbáld meggyőzni, hogy nem menjen, vagy próbálj meg megbízni benne, de amít írsz, az a lehető legrosszabb.

Viszont azzal sem értek egyet, aki azt írta, hogy "nem szabad korlátozni egyáltalán". Hülyeség, mert maga az, hogy normális monogám kapcsolat, már egy korlát, hiszen eleve nem k.félhet az ember azzal akivel akar. De ez így is van rendjén.

Én inkább egy beszélgetés keretében, nem tiltással vagy könyörgéssel mondanám el neki, hogy ez engem bántana ebben a formában. Ha szeret, az is hat rá, ha nem akkor kár erőltetni.

24L

2012. jún. 2. 13:40
 29/37 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó!
2012. jún. 2. 13:53
 30/37 A kérdező kommentje:
megmondom neki, hogy nem örülnék neki, ha elmenne, de ha ő szeretne, akkor menjen, nem fogok haragudni. vagy játsszam el a lazát, akit nem érdekel, mit csinál?
2012. jún. 2. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!