Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már úgy, hogy lenézté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy lenéztétek a párotokat?

Figyelt kérdés

Vagy, hogy kínosan éreztétek magatokat a társaságában?

Igazából el sem hiszem szinte, hogy ezt a kérdést én írom ki, mert imádom a barátomat szó szerint. Csak... 5 éve vagyunk együtt és egyre több olyan dolga van ami kezd idegesíteni.

Azt vettem észre rajta, hogy teljesen eltunyult, elkényelmesedett, önzőbb lett.

Mikor megismerkedtünk nagyon helyes, vékony sportos magas srác volt, rengeteg csajjal körülvéve, tényleg nagyon népszerű volt. Külsőleg abszolút bejött.

Mostanra megközelíti a 100 kg-t, sörhasa van, tokát növesztett...teljesen elvesztette a régi formáját, mert, hogy neki ez így is jó.

A másik, hogy nem érettségizett le, egy szakmunkás bizije van (és itt most nem kell belemagyarázni, hogy lenézem a szakmunkásokat, szó nincs ilyesmiről) csak annyira tájékozatlan:/ Van, hogy társaságban olyan dolgokat mond, hogy teljesen elhűlök, hogy, hogy lehet valaki ennyire tudatlan teljesen általános kérdésekben. A legkínosabb, mikor mások is furán néznek rá, ő meg csak nevet, mert azt hitte, hogy valami okosat, vagy vicceset mondott:/ De ez őt nem is zavarja. Nem akar feljebb lépni sem iskolázottságban, sem a munkáját illetően. Életében egy könyvet nem olvasott el, ideje legnagyobb részét a tv előtt tölti. Amikor nem dolgozik reggel elmegy edzeni (amit szintén nem értek, hogy miért csinál, mert nem fogyni akar, hanem ki akarja gyúrni magát -.-, viszont ugyan úgy helytelenül étkezik pl., ezt sem veszi komolyan, csak a pénzt költi rá) utána pedig hazamegy, eszik, alszik, tv-t néz, fekszik, semmi értelmeset nem csinál:/ Plusz a pénz körül forog minden. Nagyon anyagias, meg nem bírom azt sem, ahogy viselkedik, ha iszik...olyan hülyeségeket csinál, meg akkor erőszakosabb velem:/ Azt szerettem mikor aranyos és kedves volt, tudtunk együtt szórakozni:) Most ez nincs...félek, hogy egy hülye tahó kigyúrt lóvés állat lesz belőle:D:/

Szerintetek velem van a baj, vagy valahogy még próbálkozzak "visszaváltoztatni"?

2012. máj. 25. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ezt így, ahogy leírtad mondd el neki! ha meg akarod menteni a kapcsolatot vele beszélgess, ne velünk! nagy kalappal
2012. máj. 25. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon elkényelmesedett a kapcsolatban ugy véli neked ő igy is megfelel, kérdezd meg ö mit szólna hozzá ha te is igy elhanyagolnád magadat.. próbáld rá biztatni akár te is csináld vele rendszeres és normális étkezés edzöteremben edzés,biztasd hogy ő többre is képes akár tanulhat még tovább stb a jellemét ne is akard megváltoztatni valószinüleg az a kapcsolat elején is ilyen volt csak akkor nem nagyon tünt fel.. Ha ugy érzed nem sikerül lépéseket tennie és ez téged nagyon zavar akkor meg hagyd ott.
2012. máj. 25. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:

99%, hogy "hülye tahó kigyúrt lóvés állat" lesz. A hülye meg a tahó már is igaz rá.

Jelezd neki, hogy neked ez így nem felel meg, kezdjen valamit magával ha szeret téged. Ha nem változtat, vagy még neki áll feljebb, akkor hagyd ott a p-be.

25/N

2012. máj. 25. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal, hogy nem érettségizett le, még nincs baj.:) Azzal viszont, jhogy úgymond primitív (bocsánat ha nem az, de nekem így jött le) meg hogy hülyeségeket mond, és ebből kifolyólag nem lehet vele elbeszélgetni már elég nagy a probléma. Erre már csak plussz az hogy külsőleg is elhanyagolja magát. Olvasni is kéne szerintem, nem tudom, hogy mit csinálnék könyvek nélkül.:D Jóm ez most úgy hangzott mintha egy stréber könyvmoly lennék (nem vagyok az), de mondjuk kb. egy évvel ezelőtt még én sem tudtam leülni még egy fél órát sem olasni, ostmeg végigolvasom az egész délutánt néha. És ezt ne mondd neki, hogy olvasson, mert csak azért sem fog. Én is büszkeégből nem kezdtem el olvasni, aztán mikor találtam egy jó könyvet, utána beindult az egész. Szerintem visszafordítani ne próbáld a folyamatot, mert csak ő tudja magát "megváltoztatni", vissza arégi formájába. Te biztos hogy nem, és valljuk be szerintem senki nem örül annak, hogy meg akarják váltztatni. Inkább mondd el neki, hogy mit érzel!:)
2012. máj. 25. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is mond el...

De a leirtak alapján ez elég rossul hangzik én már megfulladtam volna

Ha képes arra hogy változtasson oké, de nemhinném hogy elkezd olvasni, tanulni stb...

Ha ezt érzed vele kapcsoaltban ezeket, akkor inkábbb szakits, akkor lehet megjön az esze kicsit vagy nem tudom..nehéz kérdés..

24.l

2012. máj. 27. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!