Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Nektek ismerik a szüleitek a párotokat?
Nálam se mindig volt így, hosszú idő után, de megismerkedtek a párommal. Mára nagyon megkedvelték, kérdezgetnek róla, hogy mi újság vele stb. Szóval elfogadták és gyakran találkozunk nálunk is.
Nálatok is így is van?
22 F.
Bár én nő vagyok és hetero, de a másik szemszögből nézve:
ha egy nap a fiam azzal jönne haza, hogy meleg, akkor én bizony meg akarnám ismerni a barátját. Ugyan úgy, mintha egy barátnőt hozott volna haza.
Nem nevelem ilyesmire. Szóba sem került ez soha.
De ha (érted, HA) ez lenne a helyzet, szerinted jobb megoldás lenne kitagadni? Vagy bezárni a pincébe?
Szerintem téged nem tanított meg senki soha a szeretet jelentésére.
Nem kéne olyan kis szarosoknak válaszolgatni, akik mérföldekre állnak a szülőségtől..
Másrészt viszont kérdező te a szerencsések közé tartozol hogy így állnak hozzátok a szüleid:)
Kilences, ezt a szöveget Vona Gábor kezdte, a többiek meg azóta fújják. Nem túl eredeti, és nem is hiteles. Arról például még senkit nem hallottam kiakadni, hogy ne nevezzük a természetvédőket zöldeknek, mert a zöld egy szép magyar szó. Ez nem a szóról szól, ez egy tömeghisztéria, csak van, aki már felülemelkedett rajta.
Én is arra nevelem a gyerekeimet, hogy legyenek tisztában önmagukkal, és fogadják el a másságok, és két dolgot remélek:
- nem fognak a saját nemükhöz vonzódni, mert attól nehezebb lenne az életük,
- ha mégis, akkor meg nem fognak előttem titkolózni.
39F
Kedves kérdező.
Én 16 éves vagyok. Édesanyám kb. 1 éve tudja rólam, és apá meg a mostohaanyám 2011 november 13. tudta meg. Apám ki volt akadva, édesanyám is. De nem kellett sok idő kb 2-3 hét és elfogadták. Most újabban nem téma. Nekem is volt egy barátom...apám látta párszor, unokatesóm megismerte. Apám és mostohám tudták h ő a barátom, és eleinte kaptam 1 hónap gondolkodási időt, h meleg vagyok-e vagy sem ( apám azt hitte h inkább megjavulok, csak h kimehessek ) de én nem változtam meg. Aztán kb. 2 hét múlva kiengedett. Most már teljesen elfogadta.
de ha netalán új barátod van, vagy szakítasz vele, akkor a kapcsolat befejezését vagy az új kapcsolat bejelentését NE az ebéddel tálald! Ezt mondták nekem, és én betartottam és azóta béke van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!