Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttél rá, hogy megcsalt?
Ha csaltak már meg, hogy jöttél rá? Ő vallta be, valaki elszólta magát vagy rájöttél?
Esetleg még; ismerted az illetőt akivel megcsalt?
Orrba is vágnám ha megtudnám hogy ki az....
Bár még nem csaltak meg (vagyis nem tudok róla)
ilyen kiderülne, akkor a páromat kidobnám a 10.ről
a szeretőjére meg a liftakna várna! nah szevasztok
Huhh, 1, az elég kemény lehetett :/
Nem az volt a kérdés hogy mit csinálnál ha megcsalnának, hanem ha csaltak már meg akkor hogyan jöttél rá...
Várom a válaszokat!
Gépen nyitva hagyta azt ezt igazoló msn-beszélgetést. Exével.
"Remek" érzés volt...
Másként viselkedett. Elkezdett gyakrabban gyúrni, új ruhákat vett magának, néha kimaradozott, a "barátaival". És más volt az illata :)
Gyanakodtam, aztán egy partin odamentem a legjobb barátjához és elkezdtem vele úgy beszélgetni, mintha száz százalékra tudnám, hogy a férjem megcsal. (Ilyesmiket mondtam,hogy hát durva ez az egész, te találkoztál már a lánnyal? és hasonlókat) Erre ő lesápadt mondta, hogy nem is tudta, hogy tudom és, hogy hogy viselem, meg mit szólok az egészhez. Ekkor ugye már megbizonyosodtam. Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!