Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy jöttél rá, hogy megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöttél rá, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés

Ha csaltak már meg, hogy jöttél rá? Ő vallta be, valaki elszólta magát vagy rájöttél?

Esetleg még; ismerted az illetőt akivel megcsalt?

2012. márc. 16. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
jött a baba
2012. márc. 16. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Orrba is vágnám ha megtudnám hogy ki az....

Bár még nem csaltak meg (vagyis nem tudok róla)

2012. márc. 16. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:

ilyen kiderülne, akkor a páromat kidobnám a 10.ről

a szeretőjére meg a liftakna várna! nah szevasztok

2012. márc. 16. 16:44
 4/9 Gabtor válasza:
Facee-bok üzenetek. Nem végleg Törölt sms-ek. + sok sok korrupt barátnő akik egy kis pénzért bármit elmondanak amit csak szeretnél....
2012. márc. 16. 16:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Huhh, 1, az elég kemény lehetett :/

Nem az volt a kérdés hogy mit csinálnál ha megcsalnának, hanem ha csaltak már meg akkor hogyan jöttél rá...

Várom a válaszokat!

2012. márc. 16. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Gépen nyitva hagyta azt ezt igazoló msn-beszélgetést. Exével.

"Remek" érzés volt...

2012. márc. 16. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, először is szakított, azzal az ürüggyel, hogy nem törődök vele meg stb, holott a vak is látta, hogy megőrülök érte és minden másodpercben rá gondolok. Aztán pár hónappal ezután részegen elkotyogta, hogy aznap mikor összejöttünk, este...
2012. márc. 16. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Másként viselkedett. Elkezdett gyakrabban gyúrni, új ruhákat vett magának, néha kimaradozott, a "barátaival". És más volt az illata :)

Gyanakodtam, aztán egy partin odamentem a legjobb barátjához és elkezdtem vele úgy beszélgetni, mintha száz százalékra tudnám, hogy a férjem megcsal. (Ilyesmiket mondtam,hogy hát durva ez az egész, te találkoztál már a lánnyal? és hasonlókat) Erre ő lesápadt mondta, hogy nem is tudta, hogy tudom és, hogy hogy viselem, meg mit szólok az egészhez. Ekkor ugye már megbizonyosodtam. Röviden ennyi.

2012. márc. 16. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Fura viselkedésből, már nem oan sűrűn keres meg meg érzed hogy vmi megváltozott
2012. márc. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!