Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Párom megcsalt és azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megcsalt és azzal indokolta, hogy híztam 5 kilót!?

Figyelt kérdés

Párom lebukott, kiderült hogy megcsalt. Amikor kérdőre vontam annyit mondott, hogy már nem kívánt a felszedett plusz kilók miatt. És nem bírja elviselni a nőkön a minimális súlyfelesleget sem. Mindezt 1 év után.

Persze engem is zavart a felesleg, diétába kezdtem, rendszeresen jártam sportolni, hogy minél elöbb le tudjam adni.

Nem elég, hogy megalázott még azt is elérte hogy undorodjak magamtól. (Mert van rajtam felesleg)

Nagyon fáj!!!

Szerintetek ez elfogadható magyarázat? És meglehet érteni a megcsalást?

2012. márc. 7. 22:38
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
100%
bunkó a férjed... ennyi
2012. márc. 7. 22:42
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
A választ te is tudod.A megcsalásra nincs mentség!!!Ha babád lenne többet híznál,akkor mit csinálna?Megölne?
2012. márc. 7. 22:42
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Én már dobálnám ki a cuccait az ablakon.
2012. márc. 7. 22:44
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha belegondolsz, akkor szívességet tett Neked! Miért! Mert egy önző állat, akire nem szabad pazarolni az idődet!

Gondolj bele, ha komoly kapcsolat lett volna később, esetleg szülsz egy babát, akkor milyen kifogásokat hozott volna fel? Undorító féreg, azonnal dobd ki a szűrét!

Természetesen jó dolog ha figyelsz az alakodra, és ne is add fel ezt később sem. Na de 5 kg... azért az nem látszik annyira, ez csak kifogás volt.

És ne feledd, aki egyszer megtette, megteszi máskor is!!!

5/41 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta hülyeség ez az 5kiló.Viszont a pasik ezt nem mondják ki közben,csak akkor mikor veszekedés van,vagy zűr,vagy szakítás.Legalábbis túlnyomó részt ez a tapasztalatom sok mindennel kapcsolatban.Az meg undorító hogy látja rajtad az igyekezetet,és még ennek ellenére rád tapos.Aki szeret,úgy szeret ahogy vagy,ezt szokták mondani.Persze nem plusz 30kiló többlettel a végén,bár ilyen is van,de nehogy már 5kilón múljon az hogy félrelép valaki!Úgy kidobnám mint a huzat.
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem elfogadható a magyarázat, és nem lehet megérteni.
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
És a szeretet hol marad?! Én csomagolnék, és tágra nyílt szemecskéibe mondanám, hogy nekem ez a f@rok valahogy kicsi, én nem bírom, ha egy pasinak kicsi a f@rka... Bocs, szia!
 8/41 A kérdező kommentje:

Nem tudok tisztán gondolkodni. Már azt is kezdtem elhinni, hogy érthető ha megcsalt, ha egyszer engem nem kívánt..mégiscsak férfiből van.

Mindig is figyeltem az alakomra, rendszeresen sportoltam de az új munkám miatt nem maradt időm az edzésre. És gyorsan felszaladtak a plusz kilók.

Persze most már odafigyelek és azon vagyok hogy lefogyjak.

Nem a férjem és már ezek után a "párom"nak sem mondanám.

2012. márc. 7. 22:45
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 5 kiló nem a világ,ha 20-at híztál volna,már lenne oka panaszra.De akkor is az a normális,hogy melletted áll,ha igazán szeret.Ez csak egy olcsó kifogás.Dobd ki a francba.Egyszer ő majd öreg lesz,randa és talán még kövér is,akkor megnézzük,ki lesz mellette:)
2012. márc. 7. 22:46
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten! És Te ezt az embert a párodnak nevezed? Még mindig az? És ha esetleg később babavállalás, vagy betegség, vagy bármi miatt hízni fogsz sokkal többet, akkor mi lesz? Ennek az embernek nincs melletted keresni valója! Egyébként ő tökéletesen meg van elégedve magával?
2012. márc. 7. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!