Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megcsalt és azzal indokolta, hogy híztam 5 kilót!?
Párom lebukott, kiderült hogy megcsalt. Amikor kérdőre vontam annyit mondott, hogy már nem kívánt a felszedett plusz kilók miatt. És nem bírja elviselni a nőkön a minimális súlyfelesleget sem. Mindezt 1 év után.
Persze engem is zavart a felesleg, diétába kezdtem, rendszeresen jártam sportolni, hogy minél elöbb le tudjam adni.
Nem elég, hogy megalázott még azt is elérte hogy undorodjak magamtól. (Mert van rajtam felesleg)
Nagyon fáj!!!
Szerintetek ez elfogadható magyarázat? És meglehet érteni a megcsalást?
Ha belegondolsz, akkor szívességet tett Neked! Miért! Mert egy önző állat, akire nem szabad pazarolni az idődet!
Gondolj bele, ha komoly kapcsolat lett volna később, esetleg szülsz egy babát, akkor milyen kifogásokat hozott volna fel? Undorító féreg, azonnal dobd ki a szűrét!
Természetesen jó dolog ha figyelsz az alakodra, és ne is add fel ezt később sem. Na de 5 kg... azért az nem látszik annyira, ez csak kifogás volt.
És ne feledd, aki egyszer megtette, megteszi máskor is!!!
Nem tudok tisztán gondolkodni. Már azt is kezdtem elhinni, hogy érthető ha megcsalt, ha egyszer engem nem kívánt..mégiscsak férfiből van.
Mindig is figyeltem az alakomra, rendszeresen sportoltam de az új munkám miatt nem maradt időm az edzésre. És gyorsan felszaladtak a plusz kilók.
Persze most már odafigyelek és azon vagyok hogy lefogyjak.
Nem a férjem és már ezek után a "párom"nak sem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!