Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaimtól kérdezem, hogy meg tudnának-e bocsátani a partnerüknek, ha az félrelép, vagy egyből kiadnátok az útját. Mitől függ nálatok?
utolsó: de igenis van oka. nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is. ha valaki megcsalja a párját, ott már baj van, tehát mindkét fél ráfoghatja a másikra a dolgot. persze attól még ő a hibás.
ja és így a végére: bizonyított, h általában a nők azért csalják meg a férfiakat, mert nem kapnak elég érzelmet, odafigyelést, törődést a párjuktól, a férfiak pedig azért, mert a nőtől nem kapnak elég szexet, nem tudnak már nőként tekinteni a párjukra. TEHÁT a megoldás: a férfiaknak türelmesnek, törődőnek kell lenniük ÉS a nőknek pedig nőknek kell lenniük és jól kell szexelniük.
Ha együtt vagy valakivel akkor ne csald meg, vagy ne legyél együtt vele. Különben viszlát.
Engem egyszer csaltak meg de az nem járás volt csak közös megegyezéses szexkapcsolat. Ott nem érdekelt, hogy mással is volt, viszont befejeztem vele egyből.
Rendes kapcsolatban ez nem megengedhető.
Vallalom a lepontozast az öszintesegemert!
En, azt hiszem, nem lennek kepes arra, hogy tovabb folytassam a kapcsolatot... annak ellenere, hogy en is felreleptem (amiröl termeszetesen nem tud!). Jelenleg is ismerkedem egy lannyal, aki nagyon izgat. Sajnos ennek a lanynak is allneven mutatkoztam be es biztosan nem fogadna el, hogy van baratnöm... barmennyire is abszurd, szivböl szeretem a kedvesemet, vele szeretnem leelni az eletemet es minden tekintetben fantasztikus lany, aki ezt egyaltalan nem erdemli meg... ha el tudnek mellette kepzelni jobb pasit magamnal (tudom, egeszseges ego), lehet el is engednem es leelnem eletemet a bün katarzisaban. De igy szeretem öt, neha szeretem valamelyik szeretömet es probalom az együttes viszonzasbol kivenni azt a szeretetet, ami segit elfogadni sajat magam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!