Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Caotrit kérdése:
Férfi társaimtól kérdezem, hogy meg tudnának-e bocsátani a partnerüknek, ha az félrelép, vagy egyből kiadnátok az útját. Mitől függ nálatok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 20:05
1/28 anonim válasza:
Nem függ ez semmitől, páros lábbal rúgnám ki, akármennyire is szeretném...
20/F
2/28 anonim válasza:
nem. aki 1x megcsinálta, az már többször is meg fogja . ismerek olyan lányt aki 4 évig csalta a barátját :)
3/28 anonim válasza:
Ha megcsalna és dugna egy másik pasival, annak nálam súlya van! És nem érdekel h piás volt!
Részemről mehet!
1 Dolog van ami miatt megbocsátanék, ha a pasi erőszakkal kényszerítené, de persze akkor annak a pasinak lenne annyi nem a csajnak.
4/28 QQRIQqwe válasza:
Én a második esély híve vagyok de ott dobnám ki ahol van 1, nem tudod hogy hányszor csalt meg addig 2,Nem tudhatod hányszor tenné meg még szóval ha ilyen helyzetbe lennék dobnám
5/28 anonim válasza:
1 kérdést válaszolj meg magadba (a kedvemért). Képes lennél ugyanúgy nézni rá, mint azelőtt? Tudnál benne bízni ???? Ha megvan a válasz akkor már tudod, hogy mit kell tenni.
6/28 anonim válasza:
Félreb@szni nincs elég jó indok. Viszlát!
7/28 anonim válasza:
Exem félrelépett. Megbocsátottam.
Másodjára nem.
Azóta úgy gondolom, egy is sok, ha komolyan vesszük a másikat.
23F
8/28 anonim válasza:
feküdj le vele és miután végeztél öltözz fel és mond meg neki hogy bocsi de ennyi volt
9/28 anonim válasza:
Nekem a bizalom a legfontosabb, szóval eszembe se jutna megbocsátani, sőt örülhetne a csaj hogy életben hagyom.
10/28 anonim válasza:
szerintem ez ugyanúgy szakítóok férfiaknál és nőknél is. ha én tudnám meg a partneremről, h megcsalt, biztosan oda lenne a bizalom és otthagynám. de lehet előbb megütném :)
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!