Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Átlagosan mennyi idő alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosan mennyi idő alatt évül el egy megcsalás? Mennyi idő után lehet róla szabadon beszélni?

Figyelt kérdés
Ha túl korán beszélünk róla az nem szokott jó lenni.
tegnap 15:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Te egy nárcisztikus pötcsh vagy!
tegnap 15:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
EQ - IQ hallottál már erről?
tegnap 15:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert te aztán kultúrember vagy aki azt hiszi hogy a megcsalás elévül.Mi a megcsalás szerinted, szabálysértés?! Jesszus.
tegnap 15:58
 14/24 A kérdező kommentje:

11

Nárcisztikus az a a férfi, akinek a volt nője sok bulvárt olvasott. Az én nőm nem volt ilyen szerencsére.

tegnap 15:59
 15/24 A kérdező kommentje:

12

Jogos

tegnap 15:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan troll kérdés, de egy emberölést mikor vallanál be? Elvégre a múltban kultúrember nem vájkál.

Akinek a megcsalás szakító ok, annak az ée kész. Ha nem is azonnal, de a bizalom megtörik és az úgyis kinyírja a kapcsolatot.

Biztos vagyok benne, hogy a többség 20 év házasság x közös gyerek után már nem válna instant, de végül a bizalomvesztés és a harag úgyis annyi vitát szülne, ami miatt elválnak, vagy egy nagyon szar kapcsolatban vergődnek majd a felek.

Mert most 20 év után bevall egyet a delikvens és mi a garancia arra, hogy nem volt több? Az, hogy a szavàt adja? Arra is a szavát adta, hogy hűséges lesz. Hogy észre vettem volna? Hiszen ezt se vettem èszre. Nincs semmi, ami megalapozná a bizalmat, anélkül meg nincs stabilitás és borul minden.

tegnap 16:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondasz 2 mi atyànkot és meg van bocsájtva :D
tegnap 16:47
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
De bizony, nárcisztikus pötch vagy!
tegnap 16:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Fordítsd meg a kérdést, te mikor tekintenéd "elévülnek" ha a csajod azt mondaná félrekúrt? Legyintenél rá, hogy á kérlek 5, 10, 20 éve volt már nem is számít? Mindenképpen éket fog verni a bizalomba mert átbactad a másikat.
tegnap 17:16
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy BKV büntetés, hogy elévüljön.

Nekem mindig rosszul esne, ha a párom bevallana ilyet. Ha már úgyis "elévült", tehát régen volt és már semmi jelentősége, akkor is tartsa meg magának ezt a titkát.

tegnap 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!