Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beköpjem a szeretőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beköpjem a szeretőm?

Figyelt kérdés
Elegem van, először mind a ketten szeretők voltunk. A végén csak én. Átejtett, rajöttem, hogy végig csak szórakozott. 2 evig! Annyira mérges vagyok, leginkább magamra. De rá is, úgy gondolom, hogy megérdemelné hogy ő is szenvedjen.
tegnapelőtt 22:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%

Én volt már hogy elmondtam a nőnek hogy megcsalták

És nem hitt nekem...

ennyit erről

tegnap 11:52
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

20.

Kicsit nagy tévedésben vagy de annyi baj legyen.

Hasonló helyzetben voltam mint a kérdező.

Én is kapcsolatban voltam (11 éve tartó kapcsolatban) mikor megismerkedtem vele.

Én szerelmes lettem mint az ágyú.

Pár hónapig volt a szeretőm aztán elmondtam mindent a páromnak és szakítottam vele.

Mikor ezt a szerető megtudta hirtelen minden felém mutatott (nyilván utólag tudom, hogy hamis) érzelme elmúlt és hirtelen helyreakarta hozni a barátnőjével a kapcsolatot, velem pedig szóba sem állt onnantól.

Úgyhogy igen.

Megszívtam, magamnak köszönhetem, lehet, hogy meg is érdemeltem.

De, hogy legalja státusz és riherongy legyek…sosem voltam és sosem leszek.

A drága szeretőm pedig bőven megérdemelte azért amit velem tett és ahogy tette.

Ahogy a barátnő is, hogy tudja kivel van együtt.

tegnap 12:38
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

22# lehet kicsit durván fogalmaztam bocsi,

De azért azt nem tudom megérteni ne haragudjatok hogy hogy lehet naivan hinni abban hogy ti majd egy pár lesztek.

Az egész szeretősdinek mindig is az volt lesz a lényege hogy a pasi használja a szeretőt, semmi többre nem kell neki.

Meg pont az a kényelmes neki hogy a nő is foglalt.

tegnap 13:07
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

23.

Semmi baj.

Tudom hidd el. Mégis valamiért hittem benne.

Hiszen én tudtam mit érzek, beleszerettem. Úgy voltam vele, ő miért ne érezhetne tényleg így?

Minden jel arra utalt, éreztem is, mondta is.

Legalább a saját bőrömön tanultam meg, hogy a szavak sajnos önmagukban semmit nem érnek és, hogy a híres jó emberismerő képességem nem működik ha rózsaszín szemüveg van rajtam.

tegnap 13:37
 25/30 anonim ***** válasza:

24# hát igen! Az a fontos mit tesz meg érted, nem az hogy mit mond.

Ezek a férfiak simán kettős életet élnek. Én biztos mérlegelném hogy mit tesz meg értem és mit tesz meg otthon. Meg az is simán látszik ha szeret veled lenni, vagy mindig csak a szex flörtölés a témája.

Nekem egyszer udvarolt egy foglalt pasi fiatalok voltunk én szabad voltam. De mindig volt tartásom hogy mit engedek meg neki.

Nem is lett belőle semmi.

tegnap 14:02
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom ha szeretőnek egyeztetek meg, hagyd őket békén. Felejtsd el. Eleve az szeretősdi is egy inkorrekt dolog, de ha most beköpnéd az is az lenne. Én max akkor tálalnék ki, ha te mondjuk szingli lettél volna, és a másik fél is azt hazudja hogy az. De nálatok nem ez állt fenn, utólag már kár bosszút állni, te már ezzel nem nyernél semmit. ;)
tegnap 15:08
 27/30 anonim válasza:
52%
Én fix hogy elmondanám! Gondolkodás nélkül 🤷🏻‍♀️😀
tegnap 16:38
 28/30 anonim ***** válasza:
27# elég sok eszed lehet neked is.
tegnap 18:15
 29/30 anonim ***** válasza:
2 évig hogy nem jöttél rá, hogy szórakozik veled? Megbeszéltétek hogy mindketten elváltok? Vagy komolyan nem értem, mivel vert át?
tegnap 21:53
 30/30 anonim ***** válasza:
39%

Hát ha szemét volt veled mond el, ha nem akkor én hagynám.

Kell küldeni az asszonynak pár bizonyítékot és ennyi.

tegnap 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!